MSI Anakart mı Asus Anakart mı?

Msi anakart mı, Asus anakart mı?

• Oy verenlerin toplamı
    113
@Nogay Han aynı ürüne sahip olup çok kez servise gönderen elbet vardır. Şans faktörünün elbette önemi var.

Kendimce Asus veya MSİ'ın giriş seviyesi ürünleri hariç satın alınabilir. Giriş seviye ürünler özellik bakımından çok kırpılmış oluyor.

Bütçenin ucu biraz açık ise Gigabyte derim. Hem arıza oranı düşük hem rakiplerine göre sunduğu özellikler daha iyi olabiliyor(modele göre değişir).

Ana kart konusunda birçok araştırma yaptım emin ol hangi marka demezsin.
Yeri geliyor MSI üst modeli iyi bir yapıda değil, Asrock’ın bazı modellerinin iyi olduğunu, Asus’un TUF bir görsel ve reklam olduğu gibi şeyler göreceksin.

Nasıl bir sistem toplayacaksın ve bütçen gibi şeylerle eleme yapmalı, tavsiye almalısın.

Ben ASUS'ta bir yığın mavi ekran sorunu yaşadıktan sonra bir daha almadım. Ama şunu biliyorum ASUS, MSI'ın getir götürünü yapar anca. Bugüne kadar aldığım hiçbir MSI anakartta sorun yaşamadım. Benim deneyimim bu.
Hocam bunları karşılaştırmak özellikleri ve fiyatları açısından biraz dengesiz ama MSI B450 Tomahawk max ile ASUS Rog Strix B450-E Gaming arasında tercih hangisi olmalı?
Temin etme açısından değil, sadece mukayese bakımından sordum.

Hocam bunları karşılaştırmak özellikleri ve fiyatları açısından biraz dengesiz ama MSI B450 Tomahawk max ile ASUS Rog Strix B450-E Gaming arasında tercih hangisi olmalı?
Temin etme açısından değil, sadece mukayese bakımından sordum.
Rog Strix özellik bakımından daha iyi ve daha güçlü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı