Servispointi arıyorum ürünün burada değil diyor. Vatanbilgisayarı arıyorum ürün serviste diyor. Hangisi yalan söylüyor anlayamadım. Tüketici haklarını aradım diyorlar ki ürünü teslim ettiğiniz andan ihtibaren başlar 20 iş günü süreniz. Vatanbilgisayar diyorki servise gittikten sonra başlar bu sure. Detaylı şekilde hukuk brosundan öğrendim.Garanti belgesi var mı var, her türlü siz ne zaman teslim ettiyseniz o zaman başlar servise ulaştırma sorumluluğu onlara ait geç göndermeselermiş, diyor tüketici hakem heyeti. Vatana diyorum bunu, bizimde hukukcularımız var karşı dava açarız diyor.
21. iş günü içinde hemen hallolsa yada 10 gün daha beklerim eyvallah ama tüketici hakem heyetide dosyalar çok 6 ay 1 yıl arasında çözümlenir anca diyor.
6 ay ne bekleyeceğim ben ürün gelsin diye 20 gün dişimi sıkarak sabrediyorum zaten. Hayatımda ilk defa bir ürünü servise gönderdim. İki ürününde iadesini alma hakkım olur 20 günü doldurursam fakat iadeyi taa 6 ay sonra alsam ne işime yarayacak ?? Bana bilgisayar acil lazım. Oyun bağımlısıyım, yerimde duramıyorum zaman geçmiyor bir türlü. Yedek parçada vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım.