MSI Anakart Servis Problemi

Gabumon

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ürünleri Vatan Bilgisayar'dan aldım ve onlar aracılığı ile bilgisayarımın 2 parçasını servise gönderdim. İntel işlemci ve MSI anakart. Bu parçaları ayın 19 ekimde Vatan Bilgisayar'a bıraktım. MSI anakart 27 ekimde servise ulaştığını söylüyor. (Takip formunda servis kontrolünde görünüyor.) Servisi aradığımda bana ürününüz hala servise gelmemiş diyorlar. Seri numarasını veriyorum bu ürün elimizde yok diyorlar. İki yer ile iletişime geçtim. Birisi gönderdik almışlar diyor. Birisi elimizde ürün kaydı yok gelmemiş diyor. 15 gün oldu en ufak bir karar yok.

Bu durumda ne yapmam gerekir?

İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyordum fakat İntel işlemcimde bugün ayın 4'ü hala Vatan Bilgisayar'da bekliyordu. Yaklaşık 15 gün oldu servisi iptal edip tekrar ana mağazaya çağırdım bugün. İşlemci yurt dışına çıkacak servis süreci başlayacak filan yine 1 ay bekletecekler o kadar uzun süre beklemek istemiyorum. Sizce iyi yapmış mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende MSI Z170A GAMİNG M5 aldım işlemci pinleri eğik çıktı orayı arıyorum gelmedi orayı arıyomrum gönderdik servis point anakart bölümündeki şahıslarda ukala arıyorumm bilgi vermiyorlar kapatım telefonu vatanı aradım gönderdik dediler servis pointi aradım orda ki şahıs "biraz önce telefonu suratıma kapatan kişi sizmisin" bile dedi ürünün servis pointe gittikten sonra hafta sonlarını çıkar 30 gün bekle sonra vatana git dilekçe yazarlar sonra orda ki şahıslar acele edip inceleyip haber veririler

Servispointi arıyorum ürünün burada değil diyor. Vatanbilgisayarı arıyorum ürün serviste diyor. Hangisi yalan söylüyor anlayamadım. Tüketici haklarını aradım diyorlar ki ürünü teslim ettiğiniz andan ihtibaren başlar 20 iş günü süreniz. Vatanbilgisayar diyorki servise gittikten sonra başlar bu sure. Detaylı şekilde hukuk brosundan öğrendim.Garanti belgesi var mı var, her türlü siz ne zaman teslim ettiyseniz o zaman başlar servise ulaştırma sorumluluğu onlara ait geç göndermeselermiş, diyor tüketici hakem heyeti. Vatana diyorum bunu, bizimde hukukcularımız var karşı dava açarız diyor.

21. iş günü içinde hemen hallolsa yada 10 gün daha beklerim eyvallah ama tüketici hakem heyetide dosyalar çok 6 ay 1 yıl arasında çözümlenir anca diyor.

6 ay ne bekleyeceğim ben ürün gelsin diye 20 gün dişimi sıkarak sabrediyorum zaten. Hayatımda ilk defa bir ürünü servise gönderdim. İki ürününde iadesini alma hakkım olur 20 günü doldurursam fakat iadeyi taa 6 ay sonra alsam ne işime yarayacak ?? Bana bilgisayar acil lazım. Oyun bağımlısıyım, yerimde duramıyorum zaman geçmiyor bir türlü. Yedek parçada vermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım.

Aldığın yer sıkıntılı. Eğer eksen bilgisayar da alsaydın böyle durum oluşmazdı. Eksen bilgisayarı ürünün yenisi ile değiştirip size gönderirlerdi.

Dostum vatan bilgisayarın ilgili şubesine gidiyorsun, şubenin müşteri hizmetlerinde durumu iletiyorsun hangi kargo ile gönderilmiş takip no'su nedir bu bilgileri istiyorsun. Takip no'su öğrenildikten sonra teslim edildi mi? edilmedi mi? belli olur.

Yahu kargo teslim etmişse ürün "Yetkili servis kontrolünde" yazar diyorlar. Servisi aradığımda bana seri numarasını söyle diyor söylüyorum böyle bir ürün yok diyor elimize hiç gelmemiş kaydı yok diyorlar.

O zaman ürün servispoint'de değil, kargo sürecinde gerçi ne zaman kargoya verildi. Takip no'su nedir, bu gibi bilgileri vatan bilgisayar'dan talep etmeniz lazım.

Ayın 14 ü Vatan bilgisayar irsaliye bile göndermişti servise fakat servis hala ısrarla bu ürün bizde değil diyordu bugün vatanbilgisayardan mesaj geldi ürününüzü iade alabilirsiniz diye. Resim koydum.

Asus Maximus VIII Ranger Nasıldır?

Şu anakartı almak istiyorum nasıldır?

Dosya Ekleri

• sonunda.JPG
    15,1 KB · Görüntüleme: 134
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…