Gabumon
Megapat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, ürünleri Vatan Bilgisayar'dan aldım ve onlar aracılığı ile bilgisayarımın 2 parçasını servise gönderdim. İntel işlemci ve MSI anakart. Bu parçaları ayın 19 ekimde Vatan Bilgisayar'a bıraktım. MSI anakart 27 ekimde servise ulaştığını söylüyor. (Takip formunda servis kontrolünde görünüyor.) Servisi aradığımda bana ürününüz hala servise gelmemiş diyorlar. Seri numarasını veriyorum bu ürün elimizde yok diyorlar. İki yer ile iletişime geçtim. Birisi gönderdik almışlar diyor. Birisi elimizde ürün kaydı yok gelmemiş diyor. 15 gün oldu en ufak bir karar yok.
Bu durumda ne yapmam gerekir?
İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyordum fakat İntel işlemcimde bugün ayın 4'ü hala Vatan Bilgisayar'da bekliyordu. Yaklaşık 15 gün oldu servisi iptal edip tekrar ana mağazaya çağırdım bugün. İşlemci yurt dışına çıkacak servis süreci başlayacak filan yine 1 ay bekletecekler o kadar uzun süre beklemek istemiyorum. Sizce iyi yapmış mıyım?
Bu durumda ne yapmam gerekir?
İşlemcide sorun olduğunu düşünmüyordum fakat İntel işlemcimde bugün ayın 4'ü hala Vatan Bilgisayar'da bekliyordu. Yaklaşık 15 gün oldu servisi iptal edip tekrar ana mağazaya çağırdım bugün. İşlemci yurt dışına çıkacak servis süreci başlayacak filan yine 1 ay bekletecekler o kadar uzun süre beklemek istemiyorum. Sizce iyi yapmış mıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: