MSI Anakarta Asus Ekran Kartı Takılırsa Ne olur?

SkipS

Hectopat
Daha fazla  
Asus GTX 980 Ti Strix alacağım fakat hala bulamadım bulan olur ise link atarsa güzel olur.

Asus GTX 980 Ti Strix ekran kartını, MSI Z97A Gaming 9'a taksam performans düşüşü vs. olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir problem olmaz.

Asus GTX 980 Ti Strix satılan bir yer biliyor musunuz?

Veya Asus GTX 980 Ti Strix ile normal, referans tasarımı arasında çok bir ısı farkı olur mu?

Tahminen 2 hafta sonra Vatan'a falan gelir.
Mutlak özel soğutmalıları tercih ediniz. Uzun vadede referans tasarımlar daha fazla toz toplayıp, ısınma sorununa neden oluyorlar. Yine de ben 2-3 ayda bir kasamı temizliyorum ve overclockla da işim olmaz derseniz, referans tasarımları da aklınızın bir köşesinde tutabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim istediğim ekran kartı yani Asus GTX 980 Ti Strix 2 hafta sonra gelir mi vatana? Veya başka bir mağazaya ? Nereden biliyorsunuz?

Sence hangi soğutma tasarımını almalıyım? Neden?

Onu bilemeyiz aşağı yukarı 2 haftaya gelir diye düşünüyorum ben de. Belki daha yakın bi zamanda da gelebilir. Sadece Vatan Bilgisayar'a bakmamak lazım bazen geç gelebiliyor Vatan Bilgisayar'a ve pahalıya satıyor Vatan Bilgisayar parçaları. Ben 2-3 siteden takip ediyorum çok daha hesaplı ve ellerinde şuanda MSi Gaming 6G ve Asus Strix hariç tüm GTX980 Ti modelleri var. Hangi soğutma tasarımını almalısın konusunda bir fikir veremiycem cidden hepsi birbirine benzer niteliklerde ben de 980Ti alıcam ama karar veremedim daha. Galax GTX980 Ti HoF ya da Evga GTX980Ti Superclocked+ ACX 2.0+ düşünüyorum şuanda. Asus gelirse fikrim değişebilir çok kararsızım.

Asus strix iyi bir kart ama asus'un referans tasarımlı 980 Ti kartı bile 3.300 TL ye satıldığını gözününe alırsak Strix 980 Ti heralde 4.000 TL olur.

Aynı şekilde bende çok kararsızım, Galax GTX 980 Ti bende düşündüm ama acaba iyi performans verir mi?

Asus strix iyi bir kart ama asus'un referans tasarımlı 980 Ti kartı bile 3.300 TL ye satıldığını gözününe alırsak Strix 980 Ti heralde 4.000 TL olur.
3400TL civarı olur Vatan Bilgisayar'da. Piyasada daha uygun fiyata bulmak mümkün. Şuanda stok dışı olan biyer var Asus Strix GTX980 Ti fiyatı 2944TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…