Asus GTX 980 Ti Strix satılan bir yer biliyor musunuz?Bir problem olmaz.
Asus GTX 980 Ti Strix satılan bir yer biliyor musunuz?
Veya Asus GTX 980 Ti Strix ile normal, referans tasarımı arasında çok bir ısı farkı olur mu?
Aynı şekilde bende çok kararsızım, Galax GTX 980 Ti bende düşündüm ama acaba iyi performans verir mi?Onu bilemeyiz aşağı yukarı 2 haftaya gelir diye düşünüyorum ben de. Belki daha yakın bi zamanda da gelebilir. Sadece Vatan'a bakmamak lazım bazen geç gelebiliyor Vatan Bilgisayar'a ve pahalıya satıyor şuanda Vatan Bilgisayar parçaları ben 2-3 siteden takip ediyorum çok daha hesaplı ve ellerinde şuanda MSi ve Asus hariç tüm GTX980 Ti modelleri var. Hangi soğutma tasarımını almalısın konusunda bir fikir veremiycem cidden hepsi birbirine benzer niteliklerde ben de 980Ti alıcam ama karar veremedim daha. Galax GTX980 Ti HoF ya da Evga düşünüyorum şuanda. Asus gelirse fikrim değişebilir çok kararsızım.
3400TL civarı olur Vatan Bilgisayar'da. Piyasada daha uygun fiyata bulmak mümkün. Şuanda stok dışı olan biyer var Asus Strix GTX980 Ti fiyatı 2944TL.Asus strix iyi bir kart ama asus'un referans tasarımlı 980 Ti kartı bile 3.300 TL ye satıldığını gözününe alırsak Strix 980 Ti heralde 4.000 TL olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.