Anakartım MSI B650 Tomahawk, fan kontrolcümde çıkışında 3 pinli kabloyu jargb_v2 bağladım fakat mystick light ile programdan yönetemiyorum. Kasada olan LED tuşu çalışıyor. Bunlar arasında aktif deaktif durumu var mı bilen?
Hocam kasanızdaki led tuşuna 5 10 saniye basılı tutun. Büyük ihtimalle anakart moduna geçecektir. Sonrasında anakartınızdan kontrol edebilirsiniz. Tekrar kasa modu için 5 10 saniye basmanız gerekir.
Hocam kasanızdaki led tuşuna 5 10 saniye basılı tutun. Büyük ihtimalle anakart moduna geçecektir. Sonrasında anakartınızdan kontrol edebilirsiniz. Tekrar kasa modu için 5 10 saniye basmanız gerekir.
Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Radyatör fanlarınız CPU girişine takılı değil mi? pompa güç kablosunu da dilediğiniz bir fan girişine takabilrisiniz zaten. En son ne zaman termal bakım yaptınız? Sıvı soğutucunuz kaç senelik? Macunu doğru uyguladığınıza veya kaliteli orijinal bir macun kullandığına emin misiniz? Kasanızın hava akışı ve fan konumlandırmalarının doğru olduğunu düşünüyor musunuz?
Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz sevinirim. Radyatör fanlarınız CPU girişine takılı değil mi? pompa güç kablosunu da dilediğiniz bir fan girişine takabilrisiniz zaten. En son ne zaman termal bakım yaptınız? Sıvı soğutucunuz kaç senelik? Macunu doğru uyguladığınıza veya kaliteli orijinal bir macun kullandığına emin misiniz? Kasanızın hava akışı ve fan konumlandırmalarının doğru olduğunu düşünüyor musunuz?
Hocam sistemi yeni kurdum. termal macun herşey yeni. Arctic 360mm soğutucu var oyun kurarken bile 80 dereceye çıkıyor işlemci. Moralimi iyice bozdu. Bios güncelledim ondan olabilir mi acaba?
Hocam biraz garip gelebilir ama bazen insan setup kurma heyecanı ile sıvı soğutma bloğundaki koruma sticker'ını çıkarmayı unutabiliyor. Bir kontrol edin dilerseniz. Bilgisayarcılar bile dalgınlıkla unutabiliyor bazen. Ayrıca soğutma bloğu montajını doğru yaptığınıza emin olun. Yeni alınan bir sıvı soğutma kolay kolay o hatayı vermeycektir.