MSI anakartını servise gönderen var mı?

Gönderince başıma gelecekleri bilmek istiyorum. Arıza tespit için ücret istiyor diyenler var ama arıza belli. Şimşek çakmasından sonra ethernet girişi gitti. Yollerken söylemeyeceğim. Tahminen ne olur? Anakart 4 aylık ve 3 yıllık garantisi var. Yenisi gelir mi? Deneyimleyen arkadaşları konuya bekliyorum.

Benim bildiğim elektrik dalgalanmalarında ki arızalar garanti kapsamına girmiyor.Eğer bu hatırladığım doğruysa ve firma da bunu anlamayıp garanti kapsamı altında tamir ederse hakka girmiş oluyorsunuz.

Benim bildiğim elektrik dalgalanmalarında ki arızalar garanti kapsamına girmiyor.Eğer bu hatırladığım doğruysa ve firma da bunu anlamayıp garanti kapsamı altında tamir ederse hakka girmiş oluyorsunuz.
Girerim. Çünkü böyle saçma bir madde olamaz. Ben ne zaman şimşek çakacağını, elektrik dalgalanması olacağını bilemem. Zaten üzerime düşen her şeyi yaptım. Güçlü ve kaliteli bir PSU kullanıyorum, anakartı da temiz kullanıyorum. 700 TL verip 4 ay içinde maksimum 10 kere kullanmışımdır. Koskoca MSI bir ethernet girişini tamir etmekten de kaçmasın bir zahmet.

Her zaman elektronik bir cihaz alıyorsanız yanına güzel ve kaliteli bir akım korumalı priz almanız şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…