MSI Apache Pro GE70 2QE Windows 10 Sürücüleri

Mustafatekno

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
MSI Apache Pro GE70 2QE Modelini kullanıyorum. Sitesinde Win 10 uyumlu sürücüleri yok. Win 10 üstünde 8.1 sürücüleri denediğimde mouse sorunu, hoparlörden cızırtı sorunu, kendine özgü programları kullanamama sorunu (Dragon Gaming Center gibi) yaşıyorum. Win 8.1 directx 12 desteklemiyormuş. Sitesinde dediğine göre kullanabilmek için Win10'a yükseltmeliymişim. Bu şart mı? Win 10 en güncel sürümünü mü yüklemeliyim yoksa en sadesini mi? 8.1'i hiç sevmedim mecburiyetten kullanıyorum ve SSD'de kurulum dosyası çok yer kaplıyor. Sıkıştırılmış 8.1 sürümü önerir misiniz?

Eğer mümkünse Win7 kullanmak istiyorum. Directx 12 katılımsız yüklenebiliyor mu? Oyun performansını etkiler mi?

Açıkcası çok kafam karışık lütfen gerçekten bilgili birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. Win 7 kullanmak çok isterim ama DirectX 12 desteklemiyor. UEFI'li Win7 buldum internet üzerinden onu indirmek istiyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ile birlikte tüm sürücüler yüklenmeli. Windows 10 kurulduktan sonra güncelleştirmeleri yapın yeterli. En güncel sürüm olan 1703'ü kurabilirsiniz doğrudan:

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal

Yüklenmeyen sürücü olursa donanım kimliği paylaşın. Ayrıca yaşadığınız diğer sorunları da yeni konu açarak belirtin.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım.

Bu arada araştırdım bu versiyon hakkında hep şikayet etmişler. Takılıyor, yavaş çalışıyor gibi şeyler... Acaba sorunsuz çalışır mı bu versiyon? Temiz kurulumdan farkı nedir?

Mikail Fidan Bey donanımınız nedir acep? Creator Update'den sonra ekran kartı sürücü ve mavi ekran sorunlarım oldu. İlk defa dün Wimdows 8.1 Pro'ya gecmek zorunda kaldım. MSI GX70 3BE kullanıyorum. Radeon 8970m güncelleme alırken A10 Apu'nun ekran kartı güncelleme almıyor. Bu yüzden 15.11.1 Beta'dan sonrası da kurulmuyor. Windows 10'da yavaşlattı. Şu an PC 4 saniyede açılıyor.

Ben yükledim driver sürücülerini dikkatle uyumlu olmasına gayret ettim. Çok şukur şuan gayet iyi durumda.

Ben de GE70 kullanıyorum, 3 yıllık oldu, o zaman tabii Windows 10 yoktu.
Temiz Windows 10 kurup güncellemeleri yaparsanız bütün driver'lar gelecektir veya denildiği şekilde donanım kimliği ile de en güncel sürücüleri kurabilirsiniz, sorun kalmayacaktır.

Ben ek olarak Driver Booster 4.3 kullanıyorum, şimdiye kadar kurduğum hiçbir sistemde soruna neden olmadı ama burada nedense tavsiye edilmiyor, bilmiyorum neden.

Donanımınız neydi acaba? Ekran Kartı falan?
Donanım şöyle
İşlemci Özellikleri
İşlemci Ön Bellek6 MB
İşlemci MarkasıIntelBilgi
İşlemci Hızı2.6 GHz Turbo ile 3.6 GHz
İşlemci Numarası4720HQ
[TBODY] [/TBODY]
Ram Özellikleri
RAM Kapasitesi16 GB
[TBODY] [/TBODY]
Ekran Özellikleri
Ekran Boyu17.3 inch
[TBODY] [/TBODY]
Ekran kartı
Ekran Kartı TipiPaylaşımsız
Grafik Chipseti MarkasıNVIDIABilgi
Ekran Kartı Hafızası2 GB
[TBODY] [/TBODY]
HDD Özellikleri
Disk Kapasitesi1 TB HDD + 128 GB SSDBilgi
Disk TürüSSD
[TBODY] [/TBODY]
Grafik Kart
Ekran Kartı ChipsetiGTX 960
[TBODY] [/TBODY]
Hafıza Bus Hızı
Optik SürücüDVD Super MultiBilgi
[TBODY] [/TBODY]
Sensör
Çözünürlük1920 x 1080
[TBODY] [/TBODY]
Bağlantı Özellikleri
USB 3.0VarBilgi
HDMIVarBilgi
VGAVar
USB 2.0VarBilgi
[TBODY] [/TBODY]
Monitör Tipi
Full HDVar
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…