Mustafatekno
Megapat
Daha fazla
MSI Apache Pro GE70 2QE Modelini kullanıyorum. Sitesinde Win 10 uyumlu sürücüleri yok. Win 10 üstünde 8.1 sürücüleri denediğimde mouse sorunu, hoparlörden cızırtı sorunu, kendine özgü programları kullanamama sorunu (Dragon Gaming Center gibi) yaşıyorum. Win 8.1 directx 12 desteklemiyormuş. Sitesinde dediğine göre kullanabilmek için Win10'a yükseltmeliymişim. Bu şart mı? Win 10 en güncel sürümünü mü yüklemeliyim yoksa en sadesini mi? 8.1'i hiç sevmedim mecburiyetten kullanıyorum ve SSD'de kurulum dosyası çok yer kaplıyor. Sıkıştırılmış 8.1 sürümü önerir misiniz?
Eğer mümkünse Win7 kullanmak istiyorum. Directx 12 katılımsız yüklenebiliyor mu? Oyun performansını etkiler mi?
Açıkcası çok kafam karışık lütfen gerçekten bilgili birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. Win 7 kullanmak çok isterim ama DirectX 12 desteklemiyor. UEFI'li Win7 buldum internet üzerinden onu indirmek istiyordum.
Eğer mümkünse Win7 kullanmak istiyorum. Directx 12 katılımsız yüklenebiliyor mu? Oyun performansını etkiler mi?
Açıkcası çok kafam karışık lütfen gerçekten bilgili birilerinin tavsiyelerine ihtiyacım var. Win 7 kullanmak çok isterim ama DirectX 12 desteklemiyor. UEFI'li Win7 buldum internet üzerinden onu indirmek istiyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: