MSI Apache Pro GE72VR-6RF-005CA

emrebulut61

Hectopat
MSI kullanıcısıyım:
  • i7 6700 HQ işlemci
  • GTX 1060 6 GB ekran kartı
  • 16 2133 MHz RAM
BF4 Rainbow six tarzı oyunlar oynuyorum. CPU ısısı 95 derecelere cıkıyor oyunlara girince GPU ısısı da 70 civarlarında geziyor işlemci cok ısınıyor ve bu ısı klavyeden cok rahat hissediliyor. Bayağı ısınıyor. Laptop macun degişim temizlik yaptım ama degişen bir şey olmadı. Acaba diyorum ısı borularında sorunmu var? Olabilir mi böyle bir şey? Bilgi verebilecek arkadaş var mı? Hic formatlama dım orijinal Windows 10 Home işletim sistemi var. Bir de bende Windows 10 Pro var tek secenek işletim sisteminde Pro yüklemek olacak. Aksi bir cözüm varsa iletirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kullandığınız termal macunun mK-W değeri önemli monster notebook sahibiyim sıcaklık konusuna da fazla takıntılıyımdır. Notebook için açarak temizlik yaptım içerisine Cooler Master Nano elmas partiküllü termal macununu kullandım bilgisayarımın ısı değeri boşta 38-39 yük altında 67-70 arasında dolanmakta. PUBG ve CS-GO oynuyorum genellikle ayarlarım ultra olarak ayarlı ve gerek ekran kartı tarafında gerekse işlemci tarafında güzel ısı değerleri alıyorum. Size de bunu tavsiye edebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı