biliyorumda ben dereceyi sordum 81dereceFurMark'ın amacı FPS değil de ekran kartını yüke bindirip test etmek değil mi yanlış biliyorsam affola.
Overclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir?biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece
Biliyorumda ben dereceyi sordum 81derece.
donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldimOverclock yaptınız mı? Kartınız 91 dereceye çıkmış. 90 Derece ve üstünde sorun çıkabilir. Fanların dönme hızını paylaşır mısınız? Kasa modeliniz nedir?
Kasanızda sadece egzos fan mı var? Fanın döne hızına göre fazla yüksek derecesi. Ve Armor serisinde kronik ısınma sorunu var.donme hizi yuzde 90 kasa modeli aerocool rift tempered glass midi tower siyah rgb kasa overlock yapildimi yapilmadimi bilmiyorum 2.el aldim 2 gun once aldim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.