Sapphire RX 570 4 GB 256 bit OC FurMark testi nasıl?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-04-26 at 22.31.01.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-26 at 22.31.01.jpeg
    80,3 KB · Görüntüleme: 21
Alınabilir duruyor. Değerler normal.
Direk alıyorum hocam o zaman, iyi ki biraz daha araştırıp bakmışım çok daha uyguna geldi bana :)

Hocam kartı bida denedi arkadaş, 1 senedir köşede duruyormuş arada sırada siyah ekran veriyormuş... @SEMIKAANCAKIR başka kartlara bakıcam artık, sizi etiketleyip yine furmark testlerini atarım

Son düzenleme:
Direk alıyorum hocam o zaman, iyi ki biraz daha araştırıp bakmışım çok daha uyguna geldi bana :)

Hocam kartı bir daha denedi arkadaş, 1 senedir köşede duruyormuş arada sırada siyah ekran veriyormuş... @SEMIKAANCAKIR başka kartlara bakacağım artık, sizi etiketleyip yine FurMark testlerini atarım

Siyah ekrana kalması ciddi sorun. VRAM veya çip arızası büyük ihtimal.

Siyah ekrana kalması ciddi sorun. VRAM veya çip arızası büyük ihtimal.

Driver güncelleyip deneyecek bakalım bir de. Sonuç aynı değişen bir şey yok sorun oluyormuş.

@SEMIKAANCAKIR
Hocam 1080p olmayan monitörde 1080p test yapmak mümkün muydu? Bir sorum daha var hocam ben ekran kartı kaç sene kullanıldı diye soruyorum herkes de benim için bunlar boş sorular, ekran kartının ömrü olmaz 20 senede gidebilir diyorlar. Anlamadım gitti. Technopat'te ise ortalama 10 yıl deniliyor. Bende kaç sene kullanıldığı önemlidir belki diye soruyorum ama kime sorsam cevap vermiyor boş soru diye.

Son düzenleme:
Driver güncelleyip denecek bakalım bir de. Sonuç aynı değişen bir şey yok sorun oluyormuş.

@SEMIKAANCAKIR hocam 1080p olmayan monitörde 1080p test yapmak mümkün muydu? Bir sorum daha var hocam ben ekran kartı kaç sene kullanıldı diye soruyorum herkes de benim için bunlar boş sorular, ekran kartının ömrü olmaz 20 senede gidebilir diyorlar. Anlamadım gitti Technopat'te ise ortalama 10 yıl deniliyor. Bende kaç sene kullanıldığı önemlidir belki diye soruyorum ama kime sorsam cevap vermiyor boş soru diye.

Ben 1080p monştörde 4K da test açabiliyorum görüntü 4K değil ama işlenen 4K oluyor. YouTube'da 4K video oynatmak gibi düşünün. Şahsen kartın yaşına takılmıyor ne de olsa içindeki çipin tanıtılma tarihi ortada. 3-4 ay öncesine kadar evde yaklaşık 15 yaşında ve çalışan bir HD4350 vardı.

Ben 1080p monştörde 4K da test açabiliyorum görüntü 4K değil ama işlenen 4K oluyor. YouTube'da 4K video oynatmak gibi düşünün. Şahsen kartın yaşına takılmıyor ne de olsa içindeki çipin tanıtılma tarihi ortada. 3-4 ay öncesine kadar evde yaklaşık 15 yaşında ve çalışan bir HD4350 vardı.
Hocam video atarak biri denedi 1280 monitörde 1080p açmayı ama hata verdi. Yani diyorsunuz ki kaç sene kullanıldığı önemli değil önemli olan testler, doğru muyum hocam? Size çok soru soruyorum kusura bakmayın ama alacağım kartın iyi olmasını ve sorunsuz olmasını istiyorum. Sonuçta ayda bir ya da yılda bir değiştirmeyip senelerce kullanacağım.

Hocam video atarak biri denedi 1280 monitörde 1080p açmayı ama hata verdi. Yani diyorsunuz ki kaç sene kullanıldığı önemli değil önemli olan testler, doğru muyum hocam? Size çok soru soruyorum kusura bakmayın ama alacağım kartın iyi olmasını ve sorunsuz olmasını istiyorum. Sonuçta ayda bir ya da yılda bir değiştirmeyip senelerce kullanacağım.

Eğer elinizde 1080p monitör varsa ve şahsi araçla gidicekseniz monitörü götürüp deneyin. FurMark'ı tam ekran değil de pencelei modda açıp deneyebilir mi arkadaş? O şekilde 1080p olabilir test. Ama çok da önemli değil çözünürlük düşünce mantıken FPS artar FPS artarsa da sıcaklık artıyor, eğer o durumda yine serinse net alınır.

Eğer elinizde 1080p monitör varsa ve şahsi araçla gidicekseniz monitörü götürüp deneyin. FurMark'ı tam ekran değil de pencelei modda açıp deneyebilir mi arkadaş? O şekilde 1080p olabilir test. Ama çok da önemli değil çözünürlük düşünce mantıken FPS artar FPS artarsa da sıcaklık artıyor, eğer o durumda yine serinse net alınır.
4k televizyonuna taktı ama testi 10 dakika yapmadı. 30 saniye falan yaptı 1080p 4xmsaa da sıcaklık 52 derece, fan %21 oranında çalışıyor FPS ise 22, video net değil de coreclock 1100 1200 değişken. 4k olarak yaptı 22 saniye, sonuç böyle. Eft sonrası kargoya verecekmiş. Güvenemedim pek malum sahibinden de dolandırıcılık olayı çok dönüyor. 1280x720 olanı da ekledim core hızı düşük değil mi?

Dosya Ekleri

• IMG-20230427-WA0010.jpg
    IMG-20230427-WA0010.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20230427-WA0016.jpg
    IMG-20230427-WA0016.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
4K televizyonuna taktı ama testi 10 dakika yapmadı. 30 saniye falan yaptı 1080p 4xmsaa da sıcaklık 52 derece, fan %21 oranında çalışıyor FPS ise 22, video net değil de coreclock 1100 1200 değişken. 4K olarak yaptı 22 saniye, sonuç böyle. EFT sonrası kargoya verecekmiş. Güvenemedim pek malum sahibinden de dolandırıcılık olayı çok dönüyor. 1280x720 olanı da ekledim Core hızı düşük değil mi?

Kart daha tam yüke girmemiş te olabilir. Heme yakınınızdakilere bakın elden alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı