Kusura bakma, dikkatimden tamamen kaçmış benim hatam.
O zaman 4 GB olan o fiyata fena değil, biraz pazarlık da olsa tadından yenmez, şimdiden hayırlı olsun.
2450 dediği kart ROG serisinin. RX 570'lerde tutulan seriydi bunlar.
500 serisinin hala daha F/P sistemlerde kullanıldığını söylemeliyim. Kendim de eski 570 kullanıcısı olarak fiyatına göre mükemmel bir karttı, bütçesi kısıtlı olana en iyi karttır gözümde.
Ama Armor serisi bana da basit geliyor,bir kart için malzemeden kısmaya çabalamışlar resmen.
Bu serinin kralı Nitro+,sonra da ROG Strix serisidir.
2. el fiyatlara bu aralar pek hakim değilim eğer bütçesi yeterse şahsen ben 1060 6 GB almaya çalışırdım. RX500 serisine bulaşılmaz kendim kullanıyorum hayattan soğttu resmen.
RX 500 serisi fiyatına göre performanslı bir kart çoğu sistemede uyan kart genelleme yapmak istemem ama 570'den sonrası güzel kart ikinci ele göre mining sorununda ortadan kalksa tam bir fiyat performans kartlarıdır.
500 serisinin hala daha F/P sistemlerde kullanıldığını söylemeliyim. Kendim de eski 570 kullanıcısı olarak fiyatına göre mükemmel bir karttı, bütçesi kısıtlı olana en iyi karttır gözümde.
F/P olması çok iyi fakat WattMan sorunlu olma riski de bir hayli yüksek. Eğer bütçe yeterse ben olsam 1060 6 GB alırdım. Bugün YouTube'da video izlemeye çalışırken 2 kere WattMan yedim.
2. el fiyatlara bu aralar pek hakim değilim eğer bütçesi yeterse şahsen ben 1060 6 GB almaya çalışırdım. RX500 serisine bulaşılmaz kendim kullanıyorum hayattan soğttu resmen.
F/P olması çok iyi fakat WattMan sorunlu olma riski de bir hayli yüksek. Eğer bütçe yeterse ben olsam 1060 6 GB alırdım. Bugün YouTube'da video izlemeye çalışırken 2 kere WattMan yedim.