MSI Armor RX 570 alınır mı?

Kusura bakma, dikkatimden tamamen kaçmış benim hatam.
O zaman 4 GB olan o fiyata fena değil, biraz pazarlık da olsa tadından yenmez, şimdiden hayırlı olsun.

2450 dediği kart ROG serisinin. RX 570'lerde tutulan seriydi bunlar.

Sorun değil insanlık halidir ayrıca yardımınız için de teşekkür ederim.

ASUS Dual, MSI Armor, Sapphire ITX serilerinden mümkünse uzak dur. Sapphire Pulse, MSI Gaming, ASUS ROG, Sapphire Nitro, PowerColor Red Devil, ASRock Phantom Gaming, Gigabyte Aorus ve XFX RS serilerine bak.

Zaten şu an aklımda ASUS ve Sapphire var fakat fiyat farkı 100 TL gibi bir şey olduğundan ASUS almaya karar verdim.

RX500 serisi ayrı çöp Armor serisi ayrı çöp.
Alınmaz.
500 serisinin hala daha F/P sistemlerde kullanıldığını söylemeliyim. Kendim de eski 570 kullanıcısı olarak fiyatına göre mükemmel bir karttı, bütçesi kısıtlı olana en iyi karttır gözümde.
Ama Armor serisi bana da basit geliyor,bir kart için malzemeden kısmaya çabalamışlar resmen.
Bu serinin kralı Nitro+,sonra da ROG Strix serisidir.

Arkadaşın bütçede pek alternatifi yok, 1650 belki.

2. el fiyatlara bu aralar pek hakim değilim eğer bütçesi yeterse şahsen ben 1060 6 GB almaya çalışırdım. RX500 serisine bulaşılmaz kendim kullanıyorum hayattan soğttu resmen.

500 serisinin hala daha F/P sistemlerde kullanıldığını söylemeliyim. Kendim de eski 570 kullanıcısı olarak fiyatına göre mükemmel bir karttı, bütçesi kısıtlı olana en iyi karttır gözümde.

F/P olması çok iyi fakat WattMan sorunlu olma riski de bir hayli yüksek. Eğer bütçe yeterse ben olsam 1060 6 GB alırdım. Bugün YouTube'da video izlemeye çalışırken 2 kere WattMan yedim.

2. el fiyatlara bu aralar pek hakim değilim eğer bütçesi yeterse şahsen ben 1060 6 GB almaya çalışırdım. RX500 serisine bulaşılmaz kendim kullanıyorum hayattan soğttu resmen.
O zaman sıcak bakmamanız doğal,hangi serinin kartıydı?

F/P olması çok iyi fakat WattMan sorunlu olma riski de bir hayli yüksek. Eğer bütçe yeterse ben olsam 1060 6 GB alırdım. Bugün YouTube'da video izlemeye çalışırken 2 kere WattMan yedim.
İşin garibi ben 2 yıl kullandığım kartta sadece 2 kere WattMan yedim, teknoloji gerçekten de şans işi sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı