MSI Armor RX 580 Nasıldır?

Arkadaşlar bende MSI Armor RX580 8G OC aldım. Pazartesi günü teslim alacağım ürünü fakat bu yorumları görünce korkmaya başladım. Vatanbilgisayar'dan aldım ben ürünü. Acaba hiç açmadan iade mi etsem diye düşünmeye başladım

Benim de aynı şekilde kafam karışık. Ne yapacağıma karar veremedim.

Benim de aynı şekilde kafam karışık. Ne yapacağıma karar veremedim.
Peki ben ekran kartını aldım ve kasaya taktım. Yükteyken 80-82 dereceleri gördüğüm de iade etmek istesem edebilecek miyim ? Kullanılmış ürünü sıcaklık sorunuyla iade alırlar mı ?

Gtx 1060 6 gb Armor kullanıyorum, her ne kadar aldığımdan beri bilgisayarın başına doğru dürüst oturamamış olsam da gözlemleyebildiğim kadarı ile durum öyle anlatıldığı gibi değil.
Sırf resim paylaşabilmek adına 5-10 dakika Tomb Raider açtım, 2K çüzünürlük, very hight ayarlarda ve kasanın 3 fanı da düşük hızda, ekran kartı takıldığı gibi hiç bir ayar yapılmadan ki durum resimdeki gibi.

Bende Efsane Cuma'dan MSI Armor RX 580 8GB Aldım 1386TL'ye.Daha kargolanmadı ama.Forumdaki yorumlara bakılırsa sıkıntılı bi model gibi.Bence iade etmeyin.

Hocam Armor'un eski modellerde böyle bir sorunu vardı ancak yeni kartlarda böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ben de armor RTX 2070 aldım. Youtube testlerinin tamamını izledim neredeyse. 1 2 test hariç hepsinden Asus strix RTX 2070'den daha düşük sıcaklıklar veriyor. Fark 1-2 derece önemsiz ancak Armor ısınan bir kart genellemesi yanlış. Geldiğinde bir test edin. Anormal bir durum olursa düşünürsünüz iadeyi. 14 içinde koşulsuz iade hakkınız var. Karta ve kutusuna zarar vermeyin. Armor 80 derece görür diyen arkadaşlar da modeli referans tek fanlı kartlar ile karistiriyor sanırım. Onlar bile 80 i bazen geçiyor. MSI Armor serisinin soğumasını geliştiriyor her geçen gün. Torx fanlar son eklenenlerdi. Ayrıca RTX 2070 için konuşacak olursam kart neredeyse komple soğutma bloğundan oluşuyor. Ön tasarımı zayıf tutup soğutma bloğuna ve arka plakaya önem verilmiş bu modelde. Ki bence daha şık olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…