MSI Armor RX 580 Nasıldır?

Ben de çok kararsız kaldım. Ne yapacağım bilemiyorum.
Elinizde para varsa Nitro+ modeli alınabilir ve fiyat farkı azsa eğer takıntınız çoksa diye diyorum.
Öte yandan para yoksa iade et sonra geri yatsın sonra geri al biraz uğraştırır ben RX 580 alıp iade etmiştim açmadan 1 haftadan fazla sürdü diye hatırlıyorum yatması. Hepsiburada kontrol ettikten 1 gün içinde parayı yatırsa da bankaya geç yatıyordu.
Kasa modelinizi öğrenebilir miyim?

Elinizde para varsa Nitro+ modeli alınabilir ve fiyat farkı azsa eğer takıntınız çoksa diye diyorum.
Öte yandan para yoksa iade et sonra geri yatsın sonra geri al biraz uğraştırır ben RX 580 alıp iade etmiştim açmadan 1 haftadan fazla sürdü diye hatırlıyorum yatması. Hepsiburada kontrol ettikten 1 gün içinde parayı yatırsa da bankaya geç yatıyordu.
Kasa modelinizi öğrenebilir miyim?
Kasa modelim P350X. Ürünlerin hepsi yarın gelcek. Bir tek MSI Armor RX580’de takıldım işte.

Kasa modelim P350X. Ürünlerin hepsi yarın gelcek. Bir tek MSI Armor RX580’de takıldım işte.
Anladım belki takviye fan takarak bir nebze olsun sıcaklık düşer fazla değil ama gerçekten takıntınız varsa Nitro+ modeli alabilirsiniz 1650 lira fiyat. Mavi Nitro modeli de 1700 lira. BU ikisinden biri tercih edilebilir onun dışında göze almazsınız pek durumu.

Hiç açmadan geri gönderin bana kalırsa. O TDP değerinde soğutma önemli. Fanı sürekli yüksek devirde çalıştırmak zorunda kalırsınız bir zaman sonra batmaya başlar.

Anladım belki takviye fan takarak bir nebze olsun sıcaklık düşer fazla değil ama gerçekten takıntınız varsa Nitro+ modeli alabilirsiniz 1650 lira fiyat. Mavi Nitro modeli de 1700 lira. BU ikisinden biri tercih edilebilir onun dışında göze almazsınız pek durumu.
MSI Armor’u kupon ile 1511 TL’ye aldım. İade edip bahsettiğinizi alıp almama konusunda şuan çok kararsızım. Aradaki 200 TL’lik fark az değil.
Hiç açmadan geri gönderin bana kalırsa. O TDP değerinde soğutma önemli. Fanı sürekli yüksek devirde çalıştırmak zorunda kalırsınız bir zaman sonra batmaya başlar.
Sizin öneriniz nedir? Hangi marka model?

Hocam bunların hepsi bir tahmin, bendeki 50 derece diye sendekide aynı olacak değil. Öyle abarta abarta yazmışlar'ki güldüm gerçekten. Sıcaklık durumuna göre bir çözüm bulunur, tabi bura'da abartıldığı kadar bu kart ısınıyorsa neden üretildi acaba oda cevaplanırsa sevinirim ?

MSI Armor’u kupon ile 1511 TL’ye aldım. İade edil bahsettiğinizi alıp almama konusunda şuan çok kararsızım. Aradaki 200 TL’lik fark az değil.
Aynısını ben yaşadım ama ben yaşayarak öğrendim. Palit Dual 1080 OC modeli almıştım. Oyun açtım sıcaklıklar 80' e ulaşıyordu bana fazla geldi çünkü ben takıntılıyım o kadar para verdim her şey iyi olsun mantığındayım. Kasanın kötü olduğu söylendi ben de yan kapağı açtım harbiden de sıcaklıklar baya bir düştü. Ancak bunlar normal oyunda düştü Rainbow, BF1 gibi ekran karta tam yüklenen oyunda sıcaklık gene tavan yapıyordu. O zaman dedim aga bu olmaz aldığım siteye geri verdim 150 lira para ödeyim Strix 1080 ve daha iyi hava alan bir kasa ile geri döndü verdiğim paraya değdi dedim. Uzun yıllar kullancaksanız aradaki parayı unutcaksınız zamanla :). Ama benim kart gerçekten kötüydü yani fanı küçük, sürekli dönüyor, fanın malzemesi plastik standart filan :).

Ucuz diye 580 8G aldım bende Sapphire Nitro modelini, daha test etmedim ama hani, egzoz fandan alev çıkmayacak sonuçta. Rahat olun yani.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı