MSI ARMOR RX570 8GB OC nasıldır?

apprentice

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Vatan'a gittiğimde bana bu ekran kartını önerdiler. Eve gelip biraz araştırdığımda bu kartların çok ısındığını, mining için kullanıldığını gördüm. Bunlar doğru mudur? Ayrıca bu kartların ömrü ne kadardır?

Sen sıfır alacağın için mining konusu önem arz etmemeli. Ben model bakmaya gittiğimde de bana MSI'ın Armor modellerini önerdiler. Ellerinde mi kaldı ne oldu acaba?

AMD tarafında açıkçası RX500 serisinde Armor modelleri pek iyi değil diye biliyorum. Hemen hemen aynı fiyata Sapphire modellerine yönelebilirsin. Yeri geliyor daha ucuz oluyor hatta.

Vatan'daki RX 570 8GB fiyatına internetten RX 580 8GB alınabilir. Armor kötü bir model değil ve hayır RX serisinin kronik bir ısınma problemi yok. Isınma denilen şey modelden modele değişir.

Mining için kullanıldığı doğru. Bu kartlar çıktığında mining yapanlar yüzünden piyasada bulmak imkansızdı bir ara. Tüm stokları bitirmişlerdi.

Yine de bu kartın oyun için olduğunu hatırlatalım. Mining için de kullanılması bizi ilgilendirmez.

Bildiğim kadarıyla MSI'nin soğutması iyidir, "ARMOR" hakkında bir bilgim yok fakat güvenemediyseniz pilot marka olan Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB olan versiyonunu alabilirsiniz.

Ayrıca VATAN'dan almayın, aşırı kazık bu aralar fiyatlar.

Vatanın önerisine bakma her zaman ellerinde satılması gereken en çok ne varsa onu önerirler. Kartın minning için kullanıldığını görmendeki sorunu anlamadım. Çoğu kart bunun için kullanılıyor zaten benimki de dahil. Kartın ömrü diye birşey yok kullanıma ve amacına göre değişir. Kasa soğutman iyi olursa kart ısınması sorunu yaşamazsın.

Kart iyi bir karttır. Mining için kullanılması sıfır alacağınız bir kartı hiç etkilemez. Isınma olayına gelirsek bir problem olmaz diğer kartlar 65-70 bandında çalışıyorsa bu kart 70-75 derece bandında çalışır ve hiçbir sorun olmaz. Son olarak önerim RX 580 4 GB alabiliyorsanız almanız, alamıyorsanız internet üzerinden RX 570 alın. Vatan bilgisayar haddinden fazla pahalı.

Armor hakkında soğutması kötü diyenler var sosyalde. Ben 4GB Armor OC kullanıyorum. Gayet memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım sıcaklıktan yana. Bütçeniz nedir?

Hardcore oyun oynayacaksanız armor modeline bakmayın, ısı değerleri diğer modellere göre bir tık daha yüksek oluyor. Ben de msi rx 580 armor oc. kullanıyorum lakin hardcore oyuncu değilim. Binde bir cs:go, binde bir fortnite oynuyorum. Genelde iş amaçlı kullanıyorum ben.

Sapphire markasına güvenmiyorum bilindik markalar olsun istiyorum.

Sapphire markasına güvenmiyorum.

Kasa thermaltake view 27 alacağım.
Pc'yi Vatan'dan başka yerde alamam çünkü ailem İnternet alışverişine güvenmiyor. Vatan'da da olmadığı için RX580 4gb alamam
Armor hakkında soğutması kötü diyenler var sosyalde. Ben 4GB Armor OC kullanıyorum. Gayet memnunum. Herhangi bir sorun yaşamadım sıcaklıktan yana. Bütçeniz nedir?
Bütçem en fazla 1700tl. 1700tl altı kart önerirsiniz sevinirim.
Bende tam tersine oyun için kullanacağım ve CS:GO, PUBG, LOL, Minecraft gibi oyunlar oynayacağım belki AC de oynarım.
Bütçe ne kadar? RX 570 işinizi görecektir. Güncel oyunları ultra ayar oynayabilirsiniz.
En fazla 1700tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…