MSI ARMOR RX570 8GB OC nasıldır?

Sapphire markasına güvenmiyorum bilindik markalar olsun istiyorum.

Sapphire markasına güvenmiyorum.

Kasa thermaltake view 27 alacağım.

Pc'yi Vatan'dan başka yerde alamam çünkü ailem İnternet alışverişine güvenmiyor. Vatan'da da olmadığıbiçin RX580 4gb alamam

Bütçem en fazla 1700tl. 1700tl altı kart önerirsiniz sevinirim.

Bende tam tersine oyun için kullanacağım ve CS:GO, PUBG, LOL, Minecraft gibi oyunlar oynayacağım belki AC de oynarım.

Oyun odaklıysa Armor modellere bakmayın dediğim gibi. Fanları 3000 RPM üzerine çıkınca sesli çalışıyor biraz ve ısınabilir.

SAPPHIRE 11265-21-20G RX580 8GB = 1666 TL
Ailenize burada tavsiye edilen sitelerin Vatan bilgisayardan daha güvenilir olduğunu, Vatan bilgisayarın gözünüzün içine bakarak yaptığı vicdansızlığı, buradaki firmaların sanal ortamda bile yapmadığını söyleyin. Vatan bilgisayarda paranızı göz göre göre heba etmiş olursunuz. Hatta bu yorumumu ailenize okutun, kesinlikle İndirimler ve istisnalar dışında Vatandan alışveriş yapmasınlar.
RX 580 NITRO+ OC = 1800 TL

AMD bir ekran kartı almayı düşünüyorsanız her yerde Sapphire ismini görmeye hazır olun o zaman. Ben kendi kullandığım Gigabyte Aorus RX580 8GB modelini önerebilirim ama sizin gözünüzde bir MSI olmadığı için güvenemeyebilirsiniz :)
Saçmalamayın. Gigabyte'ı hep almak istemişimdir ama fiyatları çok tuzlu. Ayrıca ben MSI'a da güvendiğimi söylemedim. Zaten güvenseydim böyle bir konu açmazdım.🙂

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı