Kapalı kutu sıfır açılmadı daha ambalajı üstünde. Başka model almaya karar verdiğim için açmadan satıyorum. Pazarlıksızdır. Fiyatı 1000₺. İrtibat; dogruahmet5@gmail.com
Belirtmeyi unutmuşum 4 GB versiyonudur.
İkinci el ekran kartı arıyorum. Burada önemli nokta şu ödemeyi nakit olarak yapmayacağım. Aşağıda açıkladığım şekilde yapılacak. Alışveriş nasıl olacak? - Amazon.com.tr üzerinden, bana satacağınız kartın bedeli kadar bir alışveriş yapabilirsiniz. Bunu, ticareti yapmadan önce bana...
Kapalı kutu demek benim bildiğim kutudan bile çıkmamış demek ama siz kapalı kutu diyerek kartı kutusundan çıkartıp resmini çekmişsiniz. Bu benim gözümde ikinci el bir ekran kartıdır. Kapalı kutu değildir. Ayrıca Vatan Computer'da sıfırı 1.075₺ olan kartın ikinci eline 1.000₺ hayatta vermezdim ben olsam. 75₺ fazla verir adıma faturalı alırım en azından. Bence fiyatta revize şart.
Maşallah zeka fışkırıyor elbette fotoğrafını çekeceğim. Elimde bu kart vardı zaten garantiye gönderdim o arızalı çıktı yenisini gönderdiler. Bu yenisi daha poşetini açmadım. Faturası elimde. 1000 ₺ bence uygun fiyat. Yinede siz bilirsiniz.
Kapalı kutu demek benim bildiğim kutudan bile çıkmamış demek ama siz kapalı kutu diyerek kartı kutusundan çıkartıp resmini çekmişsiniz. Bu benim gözümde ikinci el bir ekran kartıdır. Kapalı kutu değildir. Ayrıca Vatan Computer'da sıfırı 1.075₺ olan kartın ikinci eline 1.000₺ hayatta vermezdim ben olsam. 75₺ fazla verir adıma faturalı alırım en azından. Bence fiyatta revize şart.
Sıfırı 960 lira şu an. Sendeki sıfır değil. Garantisi çoktan başlamış ne kadar kaldığını da söylememişsin. Taksitle almak varken niye bir insan sana 1000 lira peşin versin? Hemde 2. El garantisi çoktan başlamış bir kart için.
Sıfırı 960 lira şu an. Sendeki sıfır değil. Garantisi çoktan başlamış ne kadar kaldığını da söylememişsin. Taksitle almak varken niye bir insan sana 1000 lira peşin versin? Hemde 2. El garantisi çoktan başlamış bir kart için.
İlana koyduğuma bin pişman oldum. Satılacağından çok ümitli değilim yinede koyduk belki bir ümit. Haftasonuna kadar zaman var satılmazsa kullanacağım.
Satış askıya alınmıştır. Konu silinebilir.