MSI B150 Gaming m3 mikrofon cızırtı sorunu

machete

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

MSI b150 gaming m3 bir sistem topladım yaklaşık 2 hafta oluyor. Önceki sistemimde kullandığım masaüstü normal bi mikrofonum vardı. En boostlu halinde bile dipses'i hiç yoktu. Ancak yeni sistemimde konuşurken sesim bi iniyor bi çıkıyor. Cümlelerim anlaşılmıyormuş bile. Nahimic'i buldum ondan Noise engellemesini kapadım. Ancak bu sefer de çok fazla gürültü gelmeye başladı. Yani sabit bir cızırtı sürekli geliyor. Mikrofonda sorun olmadığına %100 eminim. Sizce sıkıntı nedendir ? Nahimic denen program sesin içine ediyor resmen. Ancak disable edildiğinde de kasanın statik elektrik kaçağı varmış gibi sesler geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevabın için teşekkürler.

Önceden ses efektlerini engelle dediğimde cızırtıyı engellemeyip vermeye başlıyordu. Şimdi tüm ses efektlerini engelle dedim tekrardan bu sefer o cızırtı yok oldu. Mikrofonu dinliyorum. Ancak sadece konuştuğumda sesimi algılıyor. Yani sanki discordda ses tonuna göre konuşma açıkmış gibi. Ben hep sesi algılasın istiyorum. Bunu nasıl sağlarım ?

Yani konuştukça mikrofonu aktifleştiriyor. Biraz kısık sesle konuşayım mikrofon ses vermeyi durduruyor. Windows 8.1 pro kullanıyorum. Windows 10'da da bu şekilde.

Şimdi de her zaman sesimi alıyor. Ancak cızırtı geri döndü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…