MSI B150 M3 BIOS tam olarak gözükmüyor

Yok sadece bunlara ek F12 ve Kamera simgesi var fakat çalışmıyor birde tek başlıklar mevcut (CPU Speed,TEMP,XMP) gibi fakat değerleri yazmıyor sorun nerede bir türlü anlayamadım.

@Recep Baltaş acaba siz yardımcı olabilir misiniz ?

Daha yeni topladım hocam sistemi hemen söküp anakart da bir şeyler kurcalamak istemiyorum.
O zaman tek çare kaldı o da anakartı aldığınız yeri arayarak sorununuzu belirtiniz ve değişim talebinde bulunun. Bu arada BIOS sürümünüz kaç?

O zaman tek çare kaldı o da anakartı aldığınız yeri arayarak sorununuzu belirtiniz ve değişim talebinde bulunun. Bu arada BIOS sürümünüz kaç?
B150 M3 sayfasında son BİOS dosyasını indirip güncelledim. Yardım edecek kimse yok mu şuan PC sorunsuz çalışıyor bir tek BİOS'a girmiyor, giriyor da tam ekran gözükmüyor sol üstten küçük bir ekran gözüküyor MSİ Click BİOS 5 yazıyor.

Ürünü aldığınız yeri arayın sorununuzu belirtin değiş talebinde bulunun.
Sorunun tam ne olduğunu bile bilmiyoruz ki, sorun olsa idi PC çalışmazdı.

Bunlar henüz inmemiş sorun bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    105,3 KB · Görüntüleme: 74
Onlarla alakası yok onlar sadece MSI'ya ait yazılımlardır.

Siz oradan size lazım olan programları indirin. Mesela İntel SVGA Driver, Realtek vb.

Bu arada BIOS sürümünüz kaç? Şuan ben B.70 sürümünü indiriyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı