MSI B150M Bazooka sistem toplama

Tamam bellek neyse de anakart önemli öneriyi dikkate al.

Bellekte performans farkı çok değil ama dayanıklılık, stabilizasyon, uzun ömürlü olması falan farkı artırıyor.

Çok kararsız kaldım şuan. Önce ki anakartımın markasıda Gigabyte olduğu için Msi almak çok istiyorum. Arada çok performans farkı olmaz ise tercihimi Bazooka olarak kullanıcam.

Bazooka'da led olmasıda hoş bir görüntü veriyor. Her neyse benim yukarıda seçtiğim parçalar birbiriyle uyumlu, bir sıkıntı çıkmaz değil mi ?

B150m Bazooka kullanıcısı olarak pci slotlarına sadece ekran kartını takabiliyorsunuz. Ben de msi gtx 750Tİ var zaten pci slotu az, 1 x16 2 tane x1 slotu var. Ekran kartını takınca 1 x1 slotunu direk kapladı geriye kalan diğer x1 slotuna da herhangi bi şey takarsan ekran kartının fanlarının hava akımını engelleyebileceğinden sadece ekran kartı takmalık bir anakart. Diğer türlü performans açısından falan bir sıkıntısını görmedim.

Şuan anakart almamış olsadınız Bazooka mı alırdınız yoksa;

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-B150M-D3H (rev. 1.0)

bunu mu ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı