MSI B150M Bazooka tabanlı sistem yükseltme önerisi

Selimeren

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. 2016 yılında Recep ağain tavsiyesi sonucu 2500 TL'lik o güzel ve herkesin hakkında konuştuğu bilgisayarı toplamıştım. Aradan 3 yıl geçti hiçbir sıkıntım yok fakat artık bazı oyunlar konusunda eksik kaldığını hissediyorum ve donanım yükseltmek istiyorum. Bilgisayar donanımı konusunda çok fazla bilgim olmadığı için sizlerden yardım istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz donanımları lütfen yazmaktan ve yorumlamaktan çekinmeyin.

Bilgisayarı bilmeyenler için donanımlar: 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat

Öncelikle işlemci ve ekran kartının yükseltilmesinin gerektiğini düşünüyorum lakin eski parça olduğunu düşündüğünüz parçaları da yazmaktan çekinmeyin. Uçuk fiyata donanımlar önermekten kaçının lütfen. Önceliğim bilgisayarın dar boğaz yapmaması ve tam verim elde edebilmem. i5 serisine ve 1060'a geçmeyi düşünüyorum sizce uygun mudur? Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
7. Nesil i5 işlemci almak mantıklı gibi gözüküyor. Birde 1060 yerine Rx580-590 8 GB'ta alabilirsiniz.

7. Nesil i5 işlemci almak mantıklı gibi gözüküyor. Birde 1060 yerine Rx580-590 8 GB'ta alabilirsiniz.

Ekran kartıma nvidia ile devam etmek istiyorum. Önerebileceğiniz başka bir ekran kartı var mı Rx580-590 yerine ?
MSI GTX 1060 ve i5 7500 alsam ana kartımdan dolayı Darboğaz gerçekleşir mi acaba ?

Son düzenleme:
Söylediğiniz parçalarda dar boğaz yaşamazsınız 1080p sistem için fena değil. İmkan var ise 1660Ti gibi biraz daha yeni bir kartta alabilirsiniz yada 1070 8GB'ta sizi paklar en azından daha uzun süre götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…