Selimeren
Kilopat
Daha fazla
Herkese selamlar. 2016 yılında Recep ağain tavsiyesi sonucu 2500 TL'lik o güzel ve herkesin hakkında konuştuğu bilgisayarı toplamıştım. Aradan 3 yıl geçti hiçbir sıkıntım yok fakat artık bazı oyunlar konusunda eksik kaldığını hissediyorum ve donanım yükseltmek istiyorum. Bilgisayar donanımı konusunda çok fazla bilgim olmadığı için sizlerden yardım istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz donanımları lütfen yazmaktan ve yorumlamaktan çekinmeyin.
Bilgisayarı bilmeyenler için donanımlar: 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Öncelikle işlemci ve ekran kartının yükseltilmesinin gerektiğini düşünüyorum lakin eski parça olduğunu düşündüğünüz parçaları da yazmaktan çekinmeyin. Uçuk fiyata donanımlar önermekten kaçının lütfen. Önceliğim bilgisayarın dar boğaz yapmaması ve tam verim elde edebilmem. i5 serisine ve 1060'a geçmeyi düşünüyorum sizce uygun mudur? Şimdiden teşekkürler!
Bilgisayarı bilmeyenler için donanımlar: 2500 TL Oyun Bilgisayarı Toplama Rehberi - Technopat
Öncelikle işlemci ve ekran kartının yükseltilmesinin gerektiğini düşünüyorum lakin eski parça olduğunu düşündüğünüz parçaları da yazmaktan çekinmeyin. Uçuk fiyata donanımlar önermekten kaçının lütfen. Önceliğim bilgisayarın dar boğaz yapmaması ve tam verim elde edebilmem. i5 serisine ve 1060'a geçmeyi düşünüyorum sizce uygun mudur? Şimdiden teşekkürler!
Son düzenleyen: Moderatör: