MSI B150M Bazooka vs Gigabyte B150M-D3H vs ASUS B150M-C

1tan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. i3 6100 işlemciye göre anakart arayışındayım. Bütçe en fazla 350 TL.

İnternet'te bu paraya 3 çeşit anakart buldum ama seçim aşamasında karar veremedim.

1. MSI B150M Bazooka
  2. Gigabyte B150M-D3H/DDR4
  3. ASUS B150M-C B150 LGA1151 DDR4
Bunlar arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim, neden? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gaming içinse MSI diyorum, aslında 2012 den beri Gigabyteın anakartını kullanıyorum, şu ana kadar sadece ethernet kartı arza verdi, elektrik düştü binaya, ama MSI hakkında cok iyi şeyler duydum, Asusda öyle, zor mi seçim, en ucuzunu al derim

@MehmetcanGuner89 Çok yanlış bir değerlendirme yaptın. 8-10 sene öncesinin teknolojisi ile üretilen dandik anakartları sorunsuz şekilde günümüzde halen kullanan bir çok insan varken bu değerlendirmeyi adam yerine koyamam ki MSI'da burada göz boyadığı açık.

@1tan Asus B150M-C modeli, Asus B150M-A modelinden daha pahalı olsa da daha iyi değil kurumsal kullanıcılara hitap eden ayrıca bir model o.

Kıyasladığın anakartlar arasında Asus modeli diğer ikisine rahip değil, rakip olan model aşağıdaki linkte.

B150M-A - Genel Bakış

Aşağıdaki 3 model arasından Gigabyte olanını tavsiye ederim.

Yorumlariniz için çok teşekkür ederim. Yazdıklarınız, deneyimleriniz benim için önemli. Sanırım gigabyte alacağim. Nedenini sorarsanız, iki tane pci e slotu var. Görüntüsü sanki daha kaliteli gibi geldi ( ilerde satacak olursam amd crosfire desteği + bir özellik olduğu için daha kolay olur düşüncesindeyim). Saygılar...

Birde dual bios hakkinda bilgisi olan varmı acaba. Gigabyte'da m.2 slotu var ssd için ve dual bios var.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı