Asus derim ben anakart konusunda. Kullanan arkadaşlarım var hiç sorunları yok. Ne eski katlarında ne yeni çok sağlam ve kaliteli ürünler yapıyorlar. Teknik servis de cabası
İkisi de güzel. Yazı tura at, hangisi gelirse onu al . Şaka bir yana, ASUS'un BIOS ara yüzü MSI'ın ara yüzüne kıyasla daha güzel ve kullanışlı geliyor bana. İki kartın da güzel yönleri var. Hangisi hoşuna gittiyse onu tercih et.
Düzenleme: MSI B150M Mortar Arctic, ASUS'un kartına kıyasla birkaç fazladan özelliğe sahip. Ben olsam MSI tercih ederim şu durumda.
Asus'un hem ana kartını hem telefonunu kullanıyorum bir ara modemini de kullandım kesinlikle Asus servisi de oldukça iyi malzeme kalitesi iyi dayanıklı olması da cabası ben İntel sistemi toplarken değişiklik olsun diye MSI ana kart aldım sonra ana kartın kutusunu açmadan iade ettim içime sinmedi çünkü. Asus
Mortar arctice iki adet ekran kartı takabilirsin ama asus da tek adet x16 slotu var. Birkere en temel farklılık burada. Chipsetleri aynı ikiside gaming o bakımdan farkları yok.