Msı B150m Pro-Vdh vs Msı H110m-Vd

Sinan05

Kilopat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Meslek
Finans
Arkadaşlar aralarında ortalama 100 lira falan fark var. Birkaç arkadaş B150 alacaksan Asrock, Boozuka veya Gaming modellerinden birini al yoksa B150 nin en sade modelinin H110m den pek farkı yok dedi. Yani aradaki paraya değmez ise H110m aliyim bütçe olarak işime gelir zaten. Ortalama i5 6.nesil işlemci ve GTX 1060 gibi bir sistemin üstesinden H110m de rahat gelir gibi.

2.sorum ise MSI B150m Pro-Vdh ile MSI H110m Gaming versiyonu arasından hangisini dersiniz? 20 lira civarı fark var. Kimisi Gaming modeli boyanmış hali normalinden farkı yok diyor B150 nin tabiri caizse ölüsü H110m den iyi diyor. Bu iki kartın linkini veriyorum aşağıda, yardımlarınızı bekliyorum anakart konusunda ilerde tereddütte kalacak arkadaşlara da yardımcı olur diye düşünüyorum.

MSI B150M Pro-Vdh: MSI B150M Pro-Vdh D4 2133Mhz mATX 1151
MSI H110m Gaming: MSI H110M Gaming DDR4 Vga Dvi Hdmi Usb3.1 1151Pin

B150 serisinin en düşük modeli de H110M modellerinden daha iyidir. Arada chipset seti farklılığı da var. Malzeme kalitesi, soğutma, özellikler olarak B150 modelleri daha üstün. Sttığın linkteki her iki model de özellikler olarak benzer, chipset farklılığından dolayı B150 almanı öneririm.

ARK | Intel® Ürünlerini Karşılaştır

Anakart hariç aldığın ya da alacağın ürünleri gözden geçir. Bunlar senin için yeterli ise geri kalan paranı anakarta yatır. H110 olur B150 olur. Diğer parçalardan önemli değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı