THH başvurusu yapmak mantıklı mı?

Birebir aynı şeyi yaşamışız. Haziran ayında Wraith'ten aldığım kolun LT tuşu bozuldu. Ama benimkini tamir bile etmediler dümdüz kullanıcı tuşu çatlatmış dediler. Bende THH başvurdum bilmiyorum sonuç ne olacak.

22 Ekim'de başvurdum ses yok ülkenin hakem heyeti bile sorumsuz. Arayıp illa uğraşmak mı gerekiyor acaba? Çevremde başvuranlar 1 ay içinde en azından güncelleme alıyor bende hala başvuruldu sadece.

22 Ekim'de başvurdum ses yok ülkenin hakem heyeti bile sorumsuz. Arayıp illa uğraşmak mı gerekiyor acaba? Çevremde başvuranlar 1 ay içinde en azından güncelleme alıyor bende hala başvuruldu sadece.

Maalesef. Ürünün kenarda aylarca bozuk durması da ayrı sorun. Çok ümidim yok ama bakalım.

Maalesef. Ürünün kenarda aylarca bozuk durması da ayrı sorun. Çok ümidim yok ama bakalım.

Yani benimki geldiğinde baktım çalışıyor tamir etmişler ancak ben ürünün açılmasını veya tamir olmasını gerektiren bir şey yapmadım. 3-4 ayda böyle bir sorun çıkıyorsa ya muadili ile değişirsin ya da iade yaparsın. Kafalarına göre iş yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı