macOS Mojave 10.14 İmajı
1- Arkadaşlar yukarıdaki konudaki gibi Mojave sürümünü kurdum, Ancak driver sıkıntısı yaşamaktayım. Bu driverleri nasıl bulabilir ve kurabilirim?
2- Ayrıca [Çözüm] macOS USB Olmadan Boot etme bu konudaki gibi tüm ayarları yaptım ancak macOS boot ederken sıkıntı yok lakin Windows'u boot etmeye çalıştığımda siyah ekranda sol üstte "_" işareti yanıp sönüyor ve takılı kalıyor.
Hangi sürücü'de sorun yaşıyorsun ?
İkinci olarak rehberi doğru uyguladıysan sorun olmaması gerekli. Sadece Clover klasörünü değiştirecektiniz. Ayrıca boot fom Efı bölümünün üstüne gelip enter'a basıp denediniz mi ?
Hangi sürücü'de sorun yaşıyorsun ?
İkinci olarak rehberi doğru uyguladıysan sorun olmaması gerekli. Sadece Clover klasörünü değiştirecektiniz. Ayrıca boot fom Efı bölümünün üstüne gelip enter'a basıp denediniz mi ?
Ses, ağ, ve ekran kartı. Bu 3 sürücüde sorun yaşıyorum. GTX1070 olmasına rağmen ekran belleği 5 MB görünüyor.
Dual boot'u yarın tekrardan kurmayı deneyeceğim.
Dual Boot için sadece bu klasörü kopyalıyorum doğru dimi?
Birde Ses sürücüsünü ve ağ sürücüsünü kurmayı başardım, ancak speedtest'te ping 140-130'dan aşağı düşmüyor. Bu normal mi ? Windows'da 30-50 arası hep.
Ekran kartı için ise dediğiniz gibi bekleyeceğiz artık. Yardımlarınız için teşekkürler.