MSI B250M Bazooka vs Gigabyte E250M GA D3H

SlamGod

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Yeni bir PC toplayacağım fakat 6. nesil üstüne mi 7. nesil üstüne mi toplamalıyım henüz karar veremedim. Eğer 6. nesil toplarsam şu şekilde olacak;

•GİGABYTE B250M GA D3H (bu anakart hakkında bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatsın)
•İ5 7400

Anakart hakkında hala şüphelerim var, MSI B250M Bazooka falan mı tercih etmeliyim diye. Gigabyte'ı tercih etmemin nedeni ise DUAL BİOS teknolojisi olması, nispeten uygun fiyatlı olması.
6. Nesil toplarsam ise şu şekilde olacak;
•MSI B150M GAMING M3
•İ5 6402p

Açıkça söylemek gerekirse bu anakartın tipini çok beğeniyorum ve PC'yi kırmızı-siyah ağırlıklı dizeceğim fakat bu anakartta bildiğim kadarıyla herhangi bir dual BIOS özelliği yok. Yani yeni nesil sistem varken sırf görüntü için 6.nesil toplanır mı bilemiyorum.

Sizce hangisini tercih etmeliyim veya anakartı değiştirmeli miyim?

Anakart için maksimum bütçem 400TL. Vatan veya hepsiburada KDV indirimlerinden alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
B250M Bazooka almayı düşünüyorum.Ama bu demek değildir ki ''sende almalısın''.Bütçene göre de seçim yapabilirsin sana kalmış bir durum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı