Msi B250M Gaming pro ve Dark N10 uyumu

Bende yeni sistemimde Dark kasa kullandım. Açıkçası diğerlerine yakından pek bakmadım ama bu kasanın sağlamlığı sac kalitesi hoşuma gitti. Power gizli bölümde, hdd ve ssd keza aynı şekilde, kabloları saklamak için yeterli arka bölümü bulunuyor karmaşayı önlüyor. İçi geniş ferah beş tane fan bulunuyor dört tanesi ledli diğeri ise egzos kısmında mavi renkli. Fan kontrolcü ile üst iki taneyi ve diğer üç taneyi ayrı ayrı kontrol edebiliyorsunuz. Normal çalışma düzeninde fanlar sessiz çalışıyor fan hızını arttırınca rahatsız etmeyen düzenli bir sesi var. Ben genel olarak memnunum.

Benim kasayı almamda ki 1.sebep şuydu. 5 fanın 2 ayrı kontrolcüsü var ve bu kontrolcüler fanları tamamen ışık ve dönüş olarak kapatabiliyor. Gece indirme yapanlar için harika bir özellik işlemci fanı dışında çalışan hiçbir fan ve ses yok. Bende gece çok indirme yaptığım için önceki kasamdan sonra ilaç gibi. Ne ses ne ışık.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı