MSI B350 Tomahawk 3000 MHz RAM'ler 2133 MHz'te Çalışıyor

Az önce anakarta OC yaptım gerçi her şeyi doğru yaptım mı emin deilim fakat ardından RAM'leri 2933 timingleri 18-18-18-20 seçerek kaydettim ve şu anlık sorun yok. RAM'ler 2933 olarak çalışıyor. Fakat ileride sorun çıkarır mı emin değilim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım Hocam. Ramin sitesinde desteklendiği gösterilen fakat anakartın sitesinde görünmeyen bu ram kendi hızında çalışıyor mu? Yani bu rami siz satın alıp bizzat denediniz mi? yoksa sadece araştırırken mi gözünüze çarptı?



Gerekli bilginin linkini atarsan çok sevinirim.


Bu resimdeki bellerin 2400MHz olabi bende var ama 2133 calisiyor.
 
Anladım Hocam. Ramin sitesinde desteklendiği gösterilen fakat anakartın sitesinde görünmeyen bu ram kendi hızında çalışıyor mu? Yani bu rami siz satın alıp bizzat denediniz mi? Yoksa sadece araştırırken mi gözünüze çarptı?
Hayır, bizzat denemişliğim yok. Araştırırken gözüme çarptı. O yüzden kesin birşey söylemem çok mümkün değil. Ama anakart üreticisinin forumunda konu açarsanız bir yetkili en garanti cevabı size verecektir diye düşünüyorum.

 
Ben önceki sayfada bahsettigim iki bellegide aldim. Ama sanirim birseyleri yanlis yapiyorum hala ayni calisiyor. Bios da resimdeki gibi yapiyorum ama 2133MHZ olna yer hc degismiyor ve bilgisayar acildiginda da o hizlarda calisiyor.

Msi icin olan bellekler 2133MHZ de calisiyor ama gigabyte kendi sitesinde uygun calisiyor dedigi bellekler 2400MHZ de calisiyor 3200MHZ yerine. Nerde yanlis yapiyorum ?
 

Dosya Ekleri

  • bios.jpg
    bios.jpg
    112,7 KB · Görüntüleme: 108
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı