MSI B350 Tomahawk BIOS Nasıl Güncellenir?

kadir mustafa

Hectopat
BIOS'umu güncellemem gerekiyor.
Anakartım MSI B350 Tomahawk Arctic
Flash bellek üzerinden yapacağım. MSI'ın sitesinden indirdim dosyaları. ZIP'den çıkardım, bunları Flash'a atıp mı başlatacağım? Daha doğrusu Flash'a nasıl atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim bende flash bellek yok 1tb harici hard disk var onda yapsam olurmu ? içi boş olması gerekiyor mu birde flash belleğin
XMP açık bende onu kapatmalımıyım güncellemeden önce

Son düzenleme:
Harici diskte hata çıkabilir. Varsa bir tanıdıktan USB alın.
  1. USB'ye format atın.
  2. İçindeki E7A34AMS.HD0 dosyasını boş olan USB'ye atın.
  3. Yeniden başlat butonuna bastıktan sonra. Delete butonuna BIOS gelene kadar ardarda basın. (Basılı tutmayın)
  4. Gelen ekrandan M-Flash'ı seçin. (Bu işlemden sonra siyah bir ekran gelicek korkmayın.)
  5. Gelen ekrandan USB'yi seçin ve update dosyasına tıklayın.
  6. Bios update olup kendini yeniden başlatıcaktır. İyi günler.

teşekkür ederim
bu gün hallettim güncelledim 16 gb ram var 2400 mhz bios u güncelledikten sonra xmp de 4000 mhz ye kadar gösteriyordu anakartım 3200mhz destekliyordu bende 3200 mhz işaraetledim yeniden başlatınca pc de erkran gelmedi fan sesi geliyor kapanıyor yeniden açılıyor baya bi korktum ramleri söküp yeniden takılınca ram ler 2133 olarak gözüktü 2400 e ayarladım pc açıldı eski haline geldi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı