MSI B350 TOMAHAWK vs GAMING PRO

özkank x370 taksam iyi olurmu anakart bir daha değiştirmemek için

özkank x370 taksam iyi olurmu anakart bir daha değiştirmemek için

Bİos güncellemesini nasıl yapacaksın ? Hep sıkıntı internetten aldığın bir anakart ise ya servise yollayacan yada yapan birini arıyacan flan hem zaman hemde nakit kaybı. Ayrıca ilerde bios ile ilgibi bir sıkıntı oldu sıfırladın flan gene güncellemen flan hep uğraş. Ben senin yerinde olsan B450 alırım kafam rahat olur.

msi asus gigabyte hangisini önerirsin

Şuan fiyat olarak en uygun model Asus B450 TUF modeli 575 TL bedava gibi birşey o anakart için normalde 700-750 TL filandı.

Stokta komple yok diyor o anakartta. Satışa kapalı şuan. Türkiye'de çoğu sistede stok sıkıntısı var MSI B450 Tomahawk modeli için. Olanlarda çok pahalı bence.

Stokta komple yok diyor o anakartta. Satışa kapalı şuan. Türkiye'de çoğu sistede stok sıkıntısı var MSI B450 Tomahawk modeli için. Olanlarda çok pahalı bence.
internet stoğunda yok ama mağazalarda var

Dosya Ekleri

• gdred.PNG
    47,2 KB · Görüntüleme: 31
B350 anakartta bakmıyon dimi ? Eğer B450 Tomahawk ise sen bilirsin aradaki 100 TL fark sıkıntı değil dersen onu alabilirsin.
Ben kendime PC toplasam Asus TUF alıp 100 TL bütçeyi başka parçaya aktarırdım. 5+1 ses çıkışı dışında aralarında pek fark yok.

konuyla alakalı degil ama a320 anakartlarla bıos ta oc yapıldıgında windows ta özellikler kısmında gösteriliyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…