MSI B350 TOMAHAWK vs GAMING PRO

Ryzen 5 2600 alacaksan Anakartı kesinlikle B450 almanı öneririm hiç bios ile flan uğraşma.
BU arada elini çabuk tut Vatan'da İndirim var bu gece 24:00 bitecek. Asus TUF B450 modeli senin işini fazlasıyla görecektir.
Ekran kartı seçiminde yanlış bu arada fiyatına göre performansı düşük kalır o ekran kartının Rx 580 8 GB almanı öneririm hem yakın fiyat hemde GTX 1060 6 GB'tan bile daha iyi bir ekran kartı.
MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
özkank x370 taksam iyi olurmu anakart bir daha değiştirmemek için

özkank x370 taksam iyi olurmu anakart bir daha değiştirmemek için

Bİos güncellemesini nasıl yapacaksın ? Hep sıkıntı internetten aldığın bir anakart ise ya servise yollayacan yada yapan birini arıyacan flan hem zaman hemde nakit kaybı. Ayrıca ilerde bios ile ilgibi bir sıkıntı oldu sıfırladın flan gene güncellemen flan hep uğraş. Ben senin yerinde olsan B450 alırım kafam rahat olur.

Bİos güncellemesini nasıl yapacaksın ? Hep sıkıntı internetten aldığın bir anakart ise ya servise yollayacan yada yapan birini arıyacan flan hem zaman hemde nakit kaybı. Ayrıca ilerde bios ile ilgibi bir sıkıntı oldu sıfırladın flan gene güncellemen flan hep uğraş. Ben senin yerinde olsan B450 alırım kafam rahat olur.
msi asus gigabyte hangisini önerirsin

Stokta komple yok diyor o anakartta. Satışa kapalı şuan. Türkiye'de çoğu sistede stok sıkıntısı var MSI B450 Tomahawk modeli için. Olanlarda çok pahalı bence.
internet stoğunda yok ama mağazalarda var

Dosya Ekleri

• gdred.PNG
    gdred.PNG
    47,2 KB · Görüntüleme: 31
B350 anakartta bakmıyon dimi ? Eğer B450 Tomahawk ise sen bilirsin aradaki 100 TL fark sıkıntı değil dersen onu alabilirsin.
Ben kendime PC toplasam Asus TUF alıp 100 TL bütçeyi başka parçaya aktarırdım. 5+1 ses çıkışı dışında aralarında pek fark yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı