MSI B350 TOMAHAWK vs GIGABYTE AB350 Gaming 3

HachimonTonkou07

Hectopat
Merhaba bende sistem topluyorum, işlemcim Ryzen 5 1600, GTX 1070 ileride ikisinide güncelleyebilirim. Kasam Corsair Spec-Alpha anakart olarak bu ikisinde kaldım sence hangisi ve farkları ne ? MSI B350 TOMAHAWK, GIGABYTE AB350 Gaming 3 aralarında 60 TL fark var.

Lütfen konu açın, konu üzerine konu hoş olmaz. Gene de cevap vereyim MSI B350 Tomahawk olanı öneririm.
Bende öyle düşünüyorum kusura bakmayın. Ama bağzı kişiler gigabyte olanı önerdi farkı nedir bir bakarsanız çok sevinirim. Ve PC MATE, Gaming pro bunlara hiç bakmamalıyım değilmi?

@HachimonTonkou07 Gigabyte "çok daha iyi" kesinlikle tartışılmaz bir fark var arada.

Gigabyte GA AB350 Gaming 3MSI B350 Tomahawk
PCI-E genişleme yuvaları:
2 adet x1(hat: x1)
1 adet x16(hat: x16)
1 adet x16(hat: x8)
1 adet x16 slotu(hat: x4)
2 adet x1(hat: x1)
1 adet x16(hat: x16)
1 adet x16(hat: x8)
2 adet PCI
Arka Panel Giriş/Çıkış:
1x USB 2.0 (Düşük gecikmeli, harici ses kartı falan takmak için)
4x USB 3.0 Tip-A
2x USB 3.1 Tip-A
Optik Çıkış
2x USB 2.0
3x USB 3.0 Tip-A
1x USB 3.0 Tip-C
Dahili Ses Kartı:
Realtek ALC1220 (Çok pahalı anakartlardaki ALC1150'den daha iyi ve 250 liralık harici ses kartlarının bazılarından bile birazcık daha iyi.)
Realtek ALC892 (50-100 liralık ses kartı alırım daha iyi.)
BIOS:
Çift BIOS
Tek BIOS
[TBODY] [/TBODY]
Kozmetik detaylara falan da girersem işin içinden çıkılmaz, her yönden Ryzen'in Intel'i ezmesi gibi eziyor.

@FantastikTürk Neden acaba?

Kesinlikle 60TL ye değer değil mi? Bios ekranı nasıl MSI biosta çok iyi ve bu anakartın uefi açılış logosu nasıl resmini merak ediyorum.

Uzgunum dostum, yanlis biliyormusum.

Ama gene de gorunus olarak MSI olan daha guzel

@GCN Peki Asus Prime B350-Plus mi iyi yoksa MSI B350M Bazooka mi? Yuksridaki gibi bir karsilastirma atarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görünüş ve Military Class nedeniyle, MSİ B350 Tomahawk. Fakat donanım yönü ve BİOS yönünden Gigabyte. Karar senin.

Uzgunum dostum, yanlis biliyormusum.

Ama gene de gorunus olarak MSI olan dahs guzel

@GCN Peki Asus Prime B350-Plus mi iyi yoksa MSI B350M Bazooka mi? Yuksridaki gibi bir karsilastirma atarsan sevinirim.
Şuan B350 olarak en iyi anakart hangisi? @Frosa öyle bir ikileme düşürdün ki ne alcağımı düşünüyorum. Kasam Spec-Alpha, Ryzen 5 1600, GTX 1070 ilerde 1080 olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…