MSI B350M Bazooka boot menüsü nasıl açılır?

• Konuyu başlatan Poksy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.912

Poksy

Hectopat
İyi akşamlar. Bilgisayar elime yeni geçti ve format atmak istedim. Media Creation Tool'dan USB hazırladım fakat BIOS menüsünden bir şey anlamadım. Format da atamadım. MSI Click BIOS 5 sürümü. Bilgisi olan var mı?

Hard diski taktım fakat gözükmüyor. Ve boot sırasınida tam anlamadım. USB hard disk vs ve uefi yazanları var .

Dediğinizden pek birşey anlayamadım biraz daha tane tane veya görselle açıklayabilir misin?
Hard diski taktım fakat gözükmüyor. Ve boot sırasınida tam anlamadım. USB hard disk vs ve uefi yazanları var .
HDD hemen gözükmez. Önce formatlamak gerekir. Bilgisayarım simgesine sağ tık yapıp yönete basıp depolamadan disk yönetimine girip çıkan sayfada sizin yeni taktığınız HDD depolaması siyah bir çizgi olarak görünür sağ tık yapıp NTFS olarak biçimlendirin ve adını ne olarak girmek istiyorsanız girin harf atama yaptıktan sonra tamam diyin. Artık bilgisayarım sayfasından HDD'nizi görebilirsiniz. Sakın Fat32 olarak biçimlendirmeyin 4GB den büyük tek part olan dosyaları içine atamazsınız

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı