MSI B350M Bazooka Sistem

İzmir3553

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RAM alacağım 8 GB ancak kimisi işte 2 adet 4 GB al diyor kimisi single al diyor sizce ne yapmalıyım? RAM'e ayırdığım bütçe ise 300-350 TL. Sistem İşlemcisi AMD Ryzen R3 1300X, Ekran kartı MSI GTX1050Ti 4 GB, Anakartı MSI B350M Bazooka 3200MHz, HDD'si Seagate Barracuda 3.5" 1 TB ve kasası CoolerMaster Masterbox Lite 5. Ayrıca sistemde uyumsuzluk var mıdır? Darboğaz falan yapar mı? Ve lütfen gelip bana "Onu alma şunu al" deyip kendi sisteminizi yapmayın. "Yav 50 TL daha koy şunu al" da demeyin. Bütçem bunlara yetiyor.

Ve lütfen gelip bana "Onu alma şunu al" deyip kendi sisteminizi yapmayın.
E niye konu açtın o zaman? Vermişsin kararını zaten, bize nispet falan mı yapıyorsun anlamadım. Hayır o kadar kararlıysan git al yani, bunun amacı ne? Konu başlığı da yanlış.

E niye konu açtın o zaman? Vermişsin kararını zaten, bize nispet falan mı yapıyorsun anlamadım. Hayır o kadar kararlıysan git al yani, bunun amacı ne? Konu başlığı da yanlış.
Ram tavsiyesi istiyorum biri çıkacak diyecek ki 500 koy gtx 1060 al diyecek her konu açtığımda bu yapılıyor ben sadece RAM tavsiyesi istiyorum bak oraya RAM yazmamışım, ayrıca sistem uyumlu mu değil mi onun cevabını istiyorum uyumlu değilse başka ürünlere bakarım okumadan yorum yazma.

2x4 almanı önermem. Single 8 GB al, ileride takviye yaparsın bir 8 daha. 2x4 gereksiz ve slot yerlerini dolduruyor.
Sistemin ise gayet iyi. Bir sorun yok. Alternatif olarak Toshiba P300 HDD alabilirsin biraz daha iyidir. Ayrıca kasa secimin güzel ama sana tavsiyem o kasanın 600W PSU'lusunu alman yönünde olacaktır. Hem F/P (Kasa + PSU 500 TL) hem de içindeki PSU Cooler Master MasterWatt Lite yani kaliteli. PSU belirtmemistin ondan dedim.

2x4 almanı önermem. Single 8 GB al, ileride takviye yaparsın bir 8 daha. 2x4 gereksiz ve slot yerlerini dolduruyor.
Sistemin ise gayet iyi. Bir sorun yok. Alternatif olarak Toshiba P300 HDD alabilirsin biraz daha iyidir. Ayrıca kasa secimin güzel ama sana tavsiyem o kasanın 600W PSU'lusunu alman yönünde olacaktır. Hem F/P (Kasa + PSU 500 TL) hem de içindeki PSU Cooler Master MasterWatt Lite yani kaliteli. PSU belirtmemistin ondan dedim.
Reis peki bu iki RAM'den hangisini tercih edersin? GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram vs CORSAIR 8GB Vengeance DDR4 2666MHz CL16 Single Ram

Anakartın 4 RAM slotu var. İkisini 8GB için kullansan gerektiğinde diğer ikisine 2x16 GB takar toplam 40 GB'a kadar çıkabilirsin. 40 GB'ta sistem ömrünü tüketene kadar sana gani gani yeter. Yani demem o ki ilk başta ikili kit halinde alsan daha iyi olur.
Reis iyi güzelde benim bütçem kısıtlı ve pek anlamıyorum o yüzden bana Vatandan link atabilir misin?

Reis bir şey sorucam bu MidT ATX ile B350M bazooka'nın mATX i uyumlu mudur?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı