Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MSI B350M Mortar tek adet RAM hangi slota takılmalı?
Anakartı yaklaşık 2-3 gündür kullanıyorum ve kutuyu açar açmaz kitapçıkta bu görseli gördüm ve DIMMA2 slotuna taktım RAM'i fakat 2400 MHz RAM'i 2133 (Auto) çalıştırıyor Bios ile 2400 MHz ayarlayınca oyunlarda Masaüstüne atmalar yaşadım ve bir kez mavi ekran aldım bu yüzden DIMMB2'de kullanıyorum şuan için bir sorun görünmüyor.
Her ne kadar kitapçığa göre ters bir durum olsa da bahsettiğiniz gibi sağdan birinci slotu kullanıyorum ve şuan herhangi bir sorun yaşamadım fakat kitapçık soldan ikinci slotu kullanmamı tavsiye ediyor ama o slotu kullanınca mavi ekran aldım ve sık sık oyunlarda Masaüstüne atmalar yaşadım.
Aynı anakartı başka bir tanıdığımda kullanıyordu o da sizin gibi sağdan birinci slotu kullanmamı söyledi acaba bu slotu tavsiye etmenizdeki neden nedir ?