EjderLefLef
Kilopat
Evet arkadaşlar halihazırda MSI B450-A Pro Max kullanıyorum, garantisi bitmeye yakın gibi fakat dolu dolu bir anakart, memnunum yani, bir problem yaşamadım, ASRock B550M-HDV'e geçmek ne kadar mantıklı olur? Özellik olarak bayağı eksik bir anakart sadece B450'den B550'ye geçmiş oluyorum ve sıfır. İşlemcim Ryzen 5500 ekran kartım RX6600. yoksa MSI B550-A Pro Max ayarında bir anakarta geçmediğim sürece yükseltmeye değmez mi?
AsRock B550 2550TL'ye buldum benim anakartımı 2800TL gibi bir rakama versem işlemciyi de aynı şekilde cebimden ekstra 400TL çıkmış olacak bu işlem için.Ryzen 5 5500 şu an işinizi görüyor olmalı. Şimdi bir tane B550 anakart alıp daha sonra R5 5600 almaya ne dersiniz?
Evet görüyor görmesine de satmaya kalktığım zaman çok yüzüne bakan yok piyasaya bazı arkadaşlar şöyle çöp böyle kötü diye pompaladığı için 2.elde anakartın ne kadar iyi olduğuna pek bakmıyorlar sanırım.Ryzen 5 5500 şu an işinizi görüyor olmalı
Yok düz 5600 düşünüyorum fiyat farkı daha az olduğu için.5600X düşünüyorsunuz
ASRock B550 2550TL'ye buldum benim anakartımı 2800TL gibi bir rakama versem işlemciyi de aynı şekilde cebimden ekstra 400TL çıkmış olacak bu işlem için.
Evet görüyor görmesine de satmaya kalktığım zaman çok yüzüne bakan yok piyasaya bazı arkadaşlar şöyle çöp böyle kötü diye pompaladığı için 2.elde anakartın ne kadar iyi olduğuna pek bakmıyorlar sanırım.
Yok düz 5600 düşünüyorum fiyat farkı daha az olduğu için.
Aslında amacım biraz cebime para kalması anakartımda Crossfire olması ne bileyim dolduramadığım ram slotlarının olması çok fazla pci yuvası olması şu an hiçbir işime yaramıyor bu kartlar arasında performansı doğrudan etkileyen herhangi bir şey yoksa benim anakartımı satıp elimdeki Asus B450M-K anakartı kullanayım diyorum var mıdır bunların arasında performansı etkileyecek herhangi bir durum?Sadece işlemci değişimi yapsanız kafi gelecektir. PSU nuzda yeterli ise iyi bir ekran kartı alabilirsiniz.
Aslında amacım biraz cebime para kalması anakartımda CrossFire olması ne bileyim dolduramadığım RAM slotlarının olması çok fazla PCI yuvası olması şu an hiçbir işime yaramıyor bu kartlar arasında performansı doğrudan etkileyen herhangi bir şey yoksa benim anakartımı satıp elimdeki ASUS B450M K anakartı kullanayım diyorum var mıdır bunların arasında performansı etkileyecek herhangi bir durum?
Evet bu iki anakart var elimde Asus B450M modeline geçerim büyük ihtimalle aralarında ölümcül fark olmadığını söylüyorlar.MSI B450-A Pro Max
Evet bu iki anakart var elimde ASUS B450M modeline geçerim büyük ihtimalle aralarında ölümcül fark olmadığını söylüyorlar.
Çok ciddi bir şekilde etkiler mi bu durum performansı?Bir fark yok ama görüntü itibari ile MSI da VRM'ler üzerinde soğutucu varken ASUS'ta bulunmamaktadır. Bu yönden artısı vardır.
Çok ciddi bir şekilde etkiler mi bu durum performansı?
ASRock B550 2550TL'ye buldum benim anakartımı 2800TL gibi bir rakama versem işlemciyi de aynı şekilde cebimden ekstra 400TL çıkmış olacak bu işlem için.
Yok düz 5600 düşünüyorum fiyat farkı daha az olduğu için.
Evet görüyor görmesine de satmaya kalktığım zaman çok yüzüne bakan yok piyasaya bazı arkadaşlar şöyle çöp böyle kötü diye pompaladığı için 2.elde anakartın ne kadar iyi olduğuna pek bakmıyorlar sanırım.