MSI B450 GAMING Plus ekran kartı uyumu

Ekrankartları bütün anakartlarla uyumludur. Ekran kartınız ve işlemciniz stabil çalışması lazım. Buna darboğaz deniliyor. İşlemci modeliniz AMD'nin hangi modeli?

İfadeler: ffi
Hocam anakarta uyumlu kullanabilirsiniz. PCI Express yuvaların yapısı aynıdır.

Ekrankartları bütün anakartlarla uyumludur. Ekran kartınız ve işlemciniz stabil çalışması lazım. Buna darboğaz deniliyor. İşlemci modeliniz AMD'nin hangi modeli?
AMD ryzen 5 2600 modeli. İşlemcide dahili ekran kartı olmadığı için ikinci el idare edecek bir model arıyorum. Darboğaz performans olarak etki anlamına geliyor değil mi? Ben asıl ekran kartım gelene kadar oyun vs oynamayacagim. Sadece bilgisayarım açılsın internete gireyim yeter şu anda.

İnternet vs işleriniz için yeterli olur LoL vs bile oynayabilirsiniz düşük ayalarda. Bozulan kartınız neydi bu arada yeni bir kart mıydı yoksa eski mi ?

İfadeler: ffi
İnternet vs işleriniz için yeterli olur LoL vs bile oynayabilirsiniz düşük ayalarda. Bozulan kartınız neydi bu arada yeni bir kart mıydı yoksa eski mi ?
Teşekkürler. Msi RX 580 8 GB modeli. 1 buçuk yıllık bir ekran kartı. Bozulma değil de bilgisayara reset atınca ve gta5 gibi bazı oyunlarda alt+tab yapinca ekrandan güç gidiyor. Yani görüntü gelmiyor. Arkadan giriş kablolarını değiştirince görüntü geri geliyor. Can sıkıcı bir durum.

O zaman sorun yaşamazsınız ben oyun oynıcaksınız sandım.

yanlış bilgi eski anakartlar harici güç verir yeni nesil anakartlar direk güç verir harici gerek duymaz yani eskiler anakartlar ekran kartına güç veremez bunu kendim yaşayıp öğrendim işlemci sorarsan da kasada i7 5. nesil vardı yeni kasada ryzen 2700x var
yanlış bilgi eski anakartlar harici güç verir yeni nesil anakartlar direk güç verir harici gerek duymaz yani eskiler anakartlar ekran kartına güç veremez bunu kendim yaşayıp öğrendim işlemci sorarsan da kasada i7 5. nesil vardı yeni kasada ryzen 2700x var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…