MSI B450 GAMING Plus Flashback ile BIOS güncelleme

Engin.Senses.99

Kilopat
Daha fazla  
2.0 ve 3.0 flash ile denedim, 3 kere kırmızı ışık yanıp sönüyor. İşlemci takıp mı güncelleniyor, yoksa sadece 24 pin ile işlemci güç kablosu takılınca mı güncelleniyor?

bende de o anakarttan var. Güncelleme için eski işlemciyi takıp güncellemek daha sağlıklı oluyormuş itopya öyle yapmıştı benim anakartı güncellerken. sanırım sen işlemci takılı iken denedin elinde eski işlemci varsa öyle dene yada videoya tekrar göz at atladığın bir yer olabilir.

Flash bellek modelinin fark edeceğini sanmıyorum. 3.0 Flash bellek ile yapmıştım kendi anakartım için. 24 pin ve CPU pin kabloları takılı olacak sadece. Anakartın BIOS flashback için belirlediği slota flashı takıp yanındaki flashback butonuna ışık yanana kadar basın. Sonra bekleyin yanlış hatırlamıyorsam ilk kırmızı yanıp sönüyor sonra flashback butonundaki ışık sürekli yanarak 3 dakika kadar devam ediyor. Bitince ışıklar sönüyor.

Flash bellek modelinin fark edeceğini sanmıyorum. 3.0 Flash bellek ile yapmıştım kendi anakartım için. 24 pin ve CPU pin kabloları takılı olacak sadece. Anakartın BIOS flashback için belirlediği slota flashı takıp yanındaki flashback butonuna ışık yanana kadar basın. Sonra bekleyin yanlış hatırlamıyorsam ilk kırmızı yanıp sönüyor sonra flashback butonundaki ışık sürekli yanarak 3 dakika kadar devam ediyor. Bitince ışıklar sönüyor.
Dediklerinizin birebir aynısını yaptım ama sadece 3 kere yanıp sönüyor

Dediklerinizin birebir aynısını yaptım ama sadece 3 kere yanıp sönüyor
BIOS'u attığın USB bellek FAT 32 formatında ve BIOS'un adını MSI.ROM yaptığınızdan eminsiniz dimi? Büyük ı ile MSI.ROM. Bir de YouTube videosunun altındaki yorumlarda USB belleğin MBR olması gerektiğinden bahsetmişti birisi. Başka bilgisayar varsa bunlara bakabilir misiniz? MBR olup olmadığını ve nasıl yapılacağını öğrenmek için bu videoya bakabilirsiniz.

BIOS'u attığın USB bellek FAT 32 formatında ve BIOS'un adını MSI.ROM yaptığınızdan eminsiniz dimi? Büyük ı ile MSI.ROM. Bir de YouTube videosunun altındaki yorumlarda USB belleğin MBR olması gerektiğinden bahsetmişti birisi. Başka bilgisayar varsa bunlara bakabilir misiniz? MBR olup olmadığını ve nasıl yapılacağını öğrenmek için bu videoya bakabilirsiniz.
MBR dönüştürürken bi sıkıntı çıkıyo "Belirtilen disk dönüştürülebilir bir disk değil." diyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı