Bilgisayarcı gibi yerlere bulaşmanızı önermem kullanım kılavuzu attım fanların ışıklarını nasıl birleştirme yapacağınızı görmüşsünüzdür anakart SYNC kısmını kontrolcüye taktığınız zaman diğer parçalar ile uyumlu çalışması gerek mantıken.
Bilgisayarcı gibi yerlere bulaşmanızı önermem kullanım kılavuzu attım fanların ışıklarını nasıl birleştirme yapacağınızı görmüşsünüzdür anakart Sync kısmını kontrolcüye taktığınız zaman diğer parçalar ile uyumlu çalışması gerek mantıken.
Tamamdır çok teşekkür ederim. Kafamda hala bir soru var. Bir önceki sayfada size parçalar arasında uyusuzluk olur mu diye sormuştum. Siz de sıvı soğutucuyu üste takarsan sıkıntı olabilir demiştiniz. RAM'lere değmemesi lazım demiştiniz. Bu konulardan hiç anlamıyorum. RAM'lere temas edip etmeyeceğini nereden öğrenebilirim?
SilverStone HakkındaDünyaca ünlü kasa, soğutucu ve güç kaynağı üreticisi SilverStone 2003 yılında kendi alanında uzman mühendislerin bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Yenilikçi kasa tasarımlarıyla her yıl ödül alan Silverstone yeni Fortress FT02 modeliyle iF 2010 Product Design Award ödülüne...
www.teknobiyotik.com
Kasa 435 TL (lit 200 ile arasında 17 TL fark var ama sıkıntı yok çünkü lit 100 bana daha güzel göründü)
3×Arctic P12 110 TL falan
PF240 ise 800 TL yani toplamda 1350 TL falan oluyor. Görünüş olarak bayağı güzel bir şeye benzecek gibi duruyor. Hava sirkülasyonu da iyise yani sıcaklık olarak istediğim performansı verebilecekse 1350 TL vermek sıkıntı olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz?