MSI B450 GAMING Plus ile Gamepower warCry uyumlu mu?

Sıvı soğutma boşuna değil tabii ki rahatça OC yapabilirsiniz ama sogutmadan başka faktörler var.

Bunu birleştiren bir kablo mevcut bakabilirsiniz:

İnanın bana montaj işlerinden kablolardan falan hiç anlamam. Zaten montaj işini bilgisayarciya yaptiricam.

OC için sogutmamin yeterli olduğunu soylediniz. Peki ya güç kaynağım ve anakartim sıkıntı çıkarır mı? Yani diğer faktörlerden yana bir sıkıntı var mı?

Güç kaynağınız yeterli ve kaliteli.

Bilgisayarcı gibi yerlere bulaşmanızı önermem kullanım kılavuzu attım fanların ışıklarını nasıl birleştirme yapacağınızı görmüşsünüzdür anakart SYNC kısmını kontrolcüye taktığınız zaman diğer parçalar ile uyumlu çalışması gerek mantıken.

Güç kaynağınız yeterli ve kaliteli.

Bilgisayarcı gibi yerlere bulaşmanızı önermem kullanım kılavuzu attım fanların ışıklarını nasıl birleştirme yapacağınızı görmüşsünüzdür anakart Sync kısmını kontrolcüye taktığınız zaman diğer parçalar ile uyumlu çalışması gerek mantıken.

Tamamdır çok teşekkür ederim. Kafamda hala bir soru var. Bir önceki sayfada size parçalar arasında uyusuzluk olur mu diye sormuştum. Siz de sıvı soğutucuyu üste takarsan sıkıntı olabilir demiştiniz. RAM'lere değmemesi lazım demiştiniz. Bu konulardan hiç anlamıyorum. RAM'lere temas edip etmeyeceğini nereden öğrenebilirim?

Uyum 5.5 CM yani Silverstone en fazladan daha kısa sıkıntı yok.

Birde en uygun gördüğüm Silverstone Lit 200 oldu ve 418 TL bana fiyatı biraz pahalı geldi fan dahil 500 TL civarına geliyor sanırım:

3X Arctic P12 120mm Kasa Fanı

2X

Uyum 5.5 cm yani SilverStone en fazladan daha kısa sıkıntı yok.

Bir de en uygun gördüğüm SilverStone Lit 200 oldu ve 418 TL bana fiyatı biraz pahalı geldi fan dahil 500 TL civarına geliyor sanırım:

3X Arctic P12 120mm Kasa Fanı

2X

Kasa 435 TL (lit 200 ile arasında 17 TL fark var ama sıkıntı yok çünkü lit 100 bana daha güzel göründü)

3×Arctic P12 110 TL falan

PF240 ise 800 TL yani toplamda 1350 TL falan oluyor. Görünüş olarak bayağı güzel bir şeye benzecek gibi duruyor. Hava sirkülasyonu da iyise yani sıcaklık olarak istediğim performansı verebilecekse 1350 TL vermek sıkıntı olmaz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Eklemeyi unutmuşum 2 fan almanız yeterli ön tarafta kasanın ışıksız fanı var sadece 2 adet 12 cm alın.

Ben olsam 1500 civarına Rev 200 ile PF240 alırım karar size kalmış.

Ben kendi dediğim kasayla soğutucuyu alsam pişman olur muyum peki? İstediğim şeyler:
Güzel görünüm, sıcaklık problemi olmaması ve işlemciyi OC lemek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı