MSI B450 GAMING Plus Max 330 TL'ye tamir ettirmeye değer mi?

Kurun durumunu biliyorsunuz. Yenisini almam mümkün gözükmüyor. Ben aldığımda 700 TL iken şimdi en ucuzu 950 TL. Ne yapayım?
Daha önce açtığım konularda da söylediğim gibi daha alalı 4 ay oldu ve 10 kere kullanmadım. Servise gitme sebebi şimşek çakmasındaki akımla arka portların yanması.

Son düzenleme:
yaptırın,bendede b450 tuf pro gamingde görüntü alamıyordum hiçbir şekilde,garantiye yolladım ve cpu yuvasının iç pinlerinin hasar aldığını söylediler hatta fotoğrafta gönderdi asus servis,bu şekilde bir hasarı nasıl yaptığımı sorduğumda biz tamir ederiz nasıl olduğuna yorum yapamayız dediler 170-180 tl gibi bir rakam aldılar soket değişip geldi şuan sıkıntısız kullanıyorum..

bu arada bu tip durumlarda kenar köşe dükkanlara yaptırmayın servise yaptırın garantinizde devam etsin.

Ne kadar rezalet olduğunu bilsem de ServisPoint'e yolladım. Arıza tespit bedeli almaları dışında sıkıntı yok.

Ne kadar rezalet olduğunu bilsem de ServisPoint'e yolladım. Arıza tespit bedeli almaları dışında sıkıntı yok.
valla ben sms infocomma yollamıştım whatsapptan 40 yıllık dostummuş gibi muhabbet ettik ve muhabbet ettiğimiz numara asusun servis numarası idi tek üzdükleri konu m2 vidam kayıptı sağolsunlar kargo dahil 40 tl fiyat çektiler bende gidip aliden almıştım 25tlye 12-13 tane vida almıştım anakart kutusunun içinde duruyor fazladan dursun dedim malum zor bulunuyor

Kesin benimki de kayıp gelir ha. Çünkü her ihtimale karşı anakartın bütün parçalarını kutuya koymuştum.

Kesin benimki de kayıp gelir ha. Çünkü her ihtimale karşı anakartın bütün parçalarını kutuya koymuştum.

valla itham yapmak istemiyorum ama yollarken eminim üstünde takılıydı kaybolmasın diye üstünde takılı bırakmıştım ve sizinde yaptığınız gibi kitapcığı,arka aynasına kadar herşey dahil yollamıştım,ama bi geldi,bi açtım ilk gün farkına varmadım ertesi gün farkına varmıştım.Bi slotta duruyor vidasıyla beraber diğerinde direk yükseltici ayak ve vida yok whatsapptan servise yazdım direk dediler biz fotoğraf çekiyoruz ilk kargodan geldiğinde inceledik siz yollamamışsınız,bende daha fazla uzatmadan aliden sipariş geçmiştim ama cidden çok gıcık bu vidalar,sahibindende dolaştım başka sitelerde dolaştım bulamamıştım kimsede satmıyor çünkü kaç tane m2 yuvası varsa anakartta kutudanda o kadar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…