MSI B450 GAMING Plus Max 330 TL'ye tamir ettirmeye değer mi?

valla itham yapmak istemiyorum ama yollarken eminim üstünde takılıydı kaybolmasın diye üstünde takılı bırakmıştım ve sizinde yaptığınız gibi kitapcığı,arka aynasına kadar herşey dahil yollamıştım,ama bi geldi,bi açtım ilk gün farkına varmadım ertesi gün farkına varmıştım.Bi slotta duruyor vidasıyla beraber diğerinde direk yükseltici ayak ve vida yok :D whatsapptan servise yazdım direk dediler biz fotoğraf çekiyoruz ilk kargodan geldiğinde inceledik siz yollamamışsınız,bende daha fazla uzatmadan aliden sipariş geçmiştim ama cidden çok gıcık bu vidalar,sahibindende dolaştım başka sitelerde dolaştım bulamamıştım kimsede satmıyor çünkü kaç tane m2 yuvası varsa anakartta kutudanda o kadar çıkıyor :)
Ben fakirlikten o vidaları poşetinden daha çıkaramadım hocam. Belki ondan dolayı kaybolmaz. :D

Ben fakirlikten o vidaları poşetinden daha çıkaramadım hocam. Belki ondan dolayı kaybolmaz. :D

estağfurullah,o zaman en iyisi olmuş kaybolması daha zor :D m2 ssd bendede yoktu,herkes gibi sata ssd kullanıyordum şimdi 2 tane m2 kullanıyorum herşey zamanıyla beraber gelir olur :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı