MSI B450 Gaming Plus Max anakarta bağlanan LED'ler yanmıyor

Katılım
26 Kasım 2016
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, iki sene önce MSI MAG FORCE 100R kasayı satın aldım. Anakart modelim MSI B450 Gaming Plus Max ve bu model ARGB girişini desteklemiyor. İlk aldığımı zaman kasanın LED'leri, ışıkları çalışıyordu ama ne olduysa LED'ler çalışmamaya başladı. Anakart desteklemese dahi arkasında bulunana hub sayesinde LED bağlantısı yaptığımızda kasanın üst tarafındaki butona basınca LED'ler çalışıyor deniliyor ama bende birden gitti ve geri de gelmedi. Bunun üstüne Corsair H100 sıvı soğutma aldım onun bağlantısını da yaptım fakat LED'leri yanmadı, fanların hepsi çalışıyor bir problem yok. Bu LED'leri nasıl geri çalıştırabilirim düzgün bir şekilde? Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, iki sene önce MSI MAG Force 100R kasayı satın aldım. Anakart modelim MSI B450 Gaming Plus Max ve bu model ARGB girişini desteklemiyor. İlk aldığımı zaman kasanın LED'leri, ışıkları çalışıyordu ama ne olduysa LED'ler çalışmamaya başladı. Anakart desteklemese dahi arkasında bulunana hub sayesinde LED bağlantısı yaptığımızda kasanın üst tarafındaki butona basınca LED'ler çalışıyor deniliyor ama bende birden gitti ve geri de gelmedi. Bunun üstüne Corsair H100 sıvı soğutma aldım onun bağlantısını da yaptım fakat LED'leri yanmadı, fanların hepsi çalışıyor bir problem yok. Bu LED'leri nasıl geri çalıştırabilirim düzgün bir şekilde? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sıvı soğutmanın LED'leri için varsa Corsair uygulaması olabilir. Eğer yoksa voltaj yeterli değil diye düşünüyorum. 12voltla çalışan fanlarım yavaşlasın diye 5 volt verdiğimde fanların ışıkları sönmüştü.
 
Voltaj ayarını nasıl yapabilirim ayrıca kasam da ki güç kaynağı bu ürün:

CX750F RGB White CP-9020227-EU 750W 80 Plus Bronze RGB Beyaz Full Modüler Power Supply​


Her şeyi denedim ama sonuç alamıyorum... SATA kablosunu kaç defa kontrol ettim her şeyi yaptım ama hala LED'ler yanmıyor çok garip keşke geçen sene gönderseydim iade veya garantiye
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı