MSI B450 GAMING Plus Max BIOS ekranı takılma problemi

xVindictive

Centipat
Arkadaşlar sistemimi yeni topladım. MSI B450 GAMING Plus Max anakarta sahibim. BIOS ekranına girdiğim zaman mouse imleci yavaş takılıyor gibi BIOS'u en son sürüme güncellemedim. Sorun ondan kaynaklı olabilir mi? RAMlerimde herhangi bir problem yok. Sistem tanıyor ve gözüküyor sadece takılma var. Bunun sebebi nedir? BIOS güncellemediğim için sürüm H00 gözüküyor.
Edit: BİOS’u en son sürüme güncellesim fakat LAG hala devam ediyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar sistemimi yeni topladım. MSI B450 GAMING Plus Max anakarta sahibim. BIOS ekranına girdiğim zaman mouse imleci yavaş takılıyor gibi BIOS'u en son sürüme güncellemedim. Sorun ondan kaynaklı olabilir mi? RAMlerimde herhangi bir problem yok. Sistem tanıyor ve gözüküyor sadece takılma var. Bunun sebebi nedir? BIOS güncellemediğim için sürüm H00 gözüküyor.
Edit: BİOS’u en son sürüme güncellesim fakat LAG hala devam ediyor.
Bende de aynı sorun mevcut BİOSU güncelledim bir tık düzeldi ama hala hantal şekilde hareket ediyor.
Ayrıca bilgisayarın açılma süresi de çok uzun bende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı