Araştırdığımda Reddit'te şöyle bir konu gördüm. Yani resimde gözüken null string yazısına istinaden.
Bu kullanıcı da null string görmüş, MSI ile iletişime geçtiğinde MSI null stringi seçin ve kurun demiş. Hiç bios flashback ile uğraşmaya gerek yok başta yaptığınız gibi M-Flash'a girin, tabi öncesinde bildiğiniz şekilde adımları tekrar uygulayın dikkatlice. Null string gözüktüğünde onu seçin. Bir tane bellek takılı olsun, resimde 2 tane gördüm belki de 1 tane takılı olsa bile 2 tane takılı gözüküyor o kısmı anlamadım. Neyse, yine de tek USB bellek takılı olursa daha iyi. Ama isterseniz önce bir MSI'a sorun bu arkadaşın da sorduğu gibi. Şöyle bir durum da okudum, o null stringi mouse ile seçtiğinizde Not Found gibi bir hata alırsanız Enter ile denemenizi söylemiş Guru3d.com'dan bir arkadaş.
Bir de bu USB belleği kasaya değil, anakartın kasa arkasındaki portlarına bağlayın demişler direk. Ben kasa önüne bağladığımda çalışmıştı ama her ihtimale karşı siz arkaya takın, belki de öyle taktınız bilmiyorum.