@Hyakutake_GC
Öncelikle gerçekten haklısınız, bu forumun en büyük eksikliklerinden biri bu, ceza yediğiniz zaman nedeni açık bir şekilde söylenmiyor. Bir de mesaj düzeltme mevzusu var. Ben altta son düzenlendi moderatör yazmasın diye yazdığım mesajları 3-4 defa üst üste okuyup bir yanlış var mı diye bakıyorum. Sonra bir bakıyorum düzenlenmiş ama doğru yazılanları yanlış yazmışlar. Gigabyte'nin bir çok anakartı GA ile başlar ve sitesinde iki harfte büyük harfle yazılıyor ancak benim mesajım ga (küçük) harf yapılmış. Sharkoon PSU'nun SHP model yazısınızı sHP yapıyorlar bir de.
Neyse, konuya gelecek olursak, kesinlikle Night Shark veya Pure Steel öneriyorum. İkisinin de birbirinden güzel hava akışı var ancak Night Shark'ın içi daha geniş. Sizin sistem için daha uygun olacaktır. Harddisk soğutması, DVD yeri, PSU bölümü üstte diye alta fan takma desteği vs vs.
Bu videoyu sonuna kadar izleyin dediklerimi daha iyi anlayacaksınız.
Ben de bu videoyu izledikten sonra almaya karar verdim ancak RGB olanı satıştan kalktı diye vazgeçtim. Pure Steel alacakken de aynısı olmuştu.
Pure Steel önermememin sebebi tek fanla geliyor, kaliteli fanların da fiyatı belli. Ekstra masrafa girersiniz ve Night Shark daha kaba, daha geniş yani. Yinede hemen elemeyin, yeni konu açarak başkalarınında görüşünü alın.